NiveaDeep Moisture Kropsmousse med nærende effekt

Nivea Deep Moisture Kropsmousse med nærende effekt
Nivea Deep Moisture Kropsmousse med nærende effekt
200 ml

Kode: NIV2374 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Nivea Deep Moisture
Egenskaber

Egenskaber:

  • nærer intenst og smidiggør
  • gør huden silkeblød
  • gennemfugter huden i dybden

Brugsvejledning:
Anvend på den rene hud og masser blidt, indtil det er trængt helt ind.

Fuld sammensætning

AQUA,GLYCERIN,ISOBUTANE,C15-19 ALKANE,ISOPROPYL PALMITATE,PARAFFINUM LIQUIDUM,STEARYL ALCOHOL,PROPANE,PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL,BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER,ALCOHOL DENAT.,DIMETHICONE,BUTANE,DISTARCH PHOSPHATE,TALC,TRISODIUM EDTA,SODIUM CETEARYL SULFATE,CITRIC ACID,PHENOXYETHANOL,LINALOOL,LIMONENE,GERANIOL,BENZYL ALCOHOL,CITRONELLOL,BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL,ALPHA-ISOMETHYL IONONE,PARFUM Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Hudtype
tør
Aktive ingredienser
Mandelolie

Om mærket Nivea

Det verdenskendte mærke, Nivea, blev grundlagt i Tyskland i 1911. Manden bag grundlæggelsen var den visionære apoteker, Dr Oscar Troplowitz, for hvem det lykkedes at kombinere olie og vand til en stabil creme. Mærkets navn kommer fra det latinske ord for sne, da han var inspireret af produktets rene, hvide farve. Det var sådan den legendariske Nivea Creme blev til.

 

I 1925 fik produktet dets ikoniske blå beholder, men indholdet er forblevet tro mod den originale formel helt frem til den dag i dag. Den klassiske Nivea creme er blevet en del af livet for mange generationer. Den giver huden effektiv næring og, takket være den fløjlsagtige, jævne tekstur og særlige duft, minder den om barndommen for mange.

I dag har Nivea en hel række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle. Nivea solcreme blev hurtigt populært, ligesom Nivea Men til mænd. Nivea har passet på vores hud i over 100 år, og er i denne periode blevet et sandt medlem af familien for millioner af mennesker i hele verden.

Anmeldelse Nivea Deep Moisture