NiveaCreme Soft Brusecreme

Nivea Creme Soft Brusecreme
Nivea Creme Soft Brusecreme
Specialtilbud
250 ml
12,53kr

Kode: NIV0311 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
I morgen mandag 20.9.2021
Afhentning i butik
torsdag 23.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Nivea Creme Soft
Egenskaber

Brusecremen Nivea Creme Soft vil forkæle din krop og give den nødvendige fugt og næring, når du vasker dig.

Egenskaber:

  • giver intensiv fugt
  • nærer huden og plejer den
  • giver huden en følelse af komfort tilbage
  • dermatologisk testet

Brugsvejledning:
Anvendes i brusebadet eller i badet på hele kroppen. Skyl derefter med varmt vand.

Fuld sammensætning

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PARFUM, GLYCERIN, GLYCERYL GLUCOSIDE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, SODIUM CHLORIDE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, POLYQUATERNIUM-7, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, CITRIC ACID, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, SODIUM BENZOATE, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
creme
Hudtype
til alle hudtyper
Aktive ingredienser
Mandelolie

Om mærket Nivea

Det verdenskendte mærke, Nivea, blev grundlagt i Tyskland i 1911. Manden bag grundlæggelsen var den visionære apoteker, Dr Oscar Troplowitz, for hvem det lykkedes at kombinere olie og vand til en stabil creme. Mærkets navn kommer fra det latinske ord for sne, da han var inspireret af produktets rene, hvide farve. Det var sådan den legendariske Nivea Creme blev til.

 

I 1925 fik produktet dets ikoniske blå beholder, men indholdet er forblevet tro mod den originale formel helt frem til den dag i dag. Den klassiske Nivea creme er blevet en del af livet for mange generationer. Den giver huden effektiv næring og, takket være den fløjlsagtige, jævne tekstur og særlige duft, minder den om barndommen for mange.

I dag har Nivea en hel række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle. Nivea solcreme blev hurtigt populært, ligesom Nivea Men til mænd. Nivea har passet på vores hud i over 100 år, og er i denne periode blevet et sandt medlem af familien for millioner af mennesker i hele verden.

Anmeldelse Nivea Creme Soft