NiveaNatural Oil Bruseolie Til tør hud

1×
Nivea Natural Oil Bruseolie Til tør hud
Nivea Natural Oil Bruseolie Til tør hud
Specialtilbud
200 ml
16,87kr

Kode: NIV0340 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
I morgen mandag 20.9.2021
Afhentning i butik
torsdag 23.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Nivea Natural Oil
Egenskaber

Nyd et velduftende, afslappende karbad eller brusebad, hvorefter din hud bliver som født på ny. Bruseolien til tør hud, Nivea Natural Oil, indeholder 55 % naturlige olier, der gør huden fuldstændig hydreret, næret og blød. Dens behagelige, varme duft vil desuden glæde dine sanser og give dig ro i sindet.

Egenskaber:

  • vasker og hydrerer samtidig huden overalt på kroppen
  • gør huden dejlig fin og blød
  • en varm duft vil glæde dine sanser
  • laver et fyldigt skum

Ingredienser:

  • 55 % naturlige olier – gør huden blød og hydreret
  • lipider – styrker hudens beskyttende funktion
  • dermatologisk testet

Anvendelse:
Påfør olien på våd hud. Lav et fyldigt skum med en blid massage, og vask hele kroppen. Derefter skyller du huden grundigt.

Egenskaber

Hudtype
tør

Om mærket Nivea

Det verdenskendte mærke, Nivea, blev grundlagt i Tyskland i 1911. Manden bag grundlæggelsen var den visionære apoteker, Dr Oscar Troplowitz, for hvem det lykkedes at kombinere olie og vand til en stabil creme. Mærkets navn kommer fra det latinske ord for sne, da han var inspireret af produktets rene, hvide farve. Det var sådan den legendariske Nivea Creme blev til.

 

I 1925 fik produktet dets ikoniske blå beholder, men indholdet er forblevet tro mod den originale formel helt frem til den dag i dag. Den klassiske Nivea creme er blevet en del af livet for mange generationer. Den giver huden effektiv næring og, takket være den fløjlsagtige, jævne tekstur og særlige duft, minder den om barndommen for mange.

I dag har Nivea en hel række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle. Nivea solcreme blev hurtigt populært, ligesom Nivea Men til mænd. Nivea har passet på vores hud i over 100 år, og er i denne periode blevet et sandt medlem af familien for millioner af mennesker i hele verden.

Anmeldelse Nivea Natural Oil1