Nivea Q10 Plus Opstrammende serum til at behandle appelsinhud

Nivea Q10 Plus Opstrammende serum til at behandle appelsinhud
Nivea Q10 Plus Opstrammende serum til at behandle appelsinhud
75 ml

Kode: NIV0390 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Nivea Q10 Plus
Egenskaber

Præparatet Nivea Q10 Plus hjælper dig med at formindske tegn på celluloid, og din hud kommer til at se fast og glat ud.

Egenskaber:

  • nem at lægge

Brugsvejledning:
Påfør præparatet på de problematiske steder på kroppen (lår, hofter, ende og mave). Masser ind i huden med cirkelbevægelser og lad det trænge ind. Brug regelmæssigt.

Egenskaber

Hudtype
til alle hudtyper
Effekter
styrkende
Aktive ingredienser
coenzym Q10

Om mærket Nivea

Det verdenskendte mærke, Nivea, blev grundlagt i Tyskland i 1911. Manden bag grundlæggelsen var den visionære apoteker, Dr Oscar Troplowitz, for hvem det lykkedes at kombinere olie og vand til en stabil creme. Mærkets navn kommer fra det latinske ord for sne, da han var inspireret af produktets rene, hvide farve. Det var sådan den legendariske Nivea Creme blev til.

 

I 1925 fik produktet dets ikoniske blå beholder, men indholdet er forblevet tro mod den originale formel helt frem til den dag i dag. Den klassiske Nivea creme er blevet en del af livet for mange generationer. Den giver huden effektiv næring og, takket være den fløjlsagtige, jævne tekstur og særlige duft, minder den om barndommen for mange.

I dag har Nivea en hel række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle. Nivea solcreme blev hurtigt populært, ligesom Nivea Men til mænd. Nivea har passet på vores hud i over 100 år, og er i denne periode blevet et sandt medlem af familien for millioner af mennesker i hele verden.

Anmeldelse Nivea Q10 Plus