NiveaSmooth Care Håndcreme

Nivea Smooth Care Håndcreme
Nivea Smooth Care Håndcreme
med sheasmør 100 ml

Kode: NIV2146 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Nivea Smooth Care
Egenskaber

Cremen Nivea Smooth Care fugter huden på dine hænder perfekt og sikrer den nødvendige næring.

Egenskaber:

  • efterlader huden fin og blød
  • fugter og nærer huden
  • beskytter huden
  • absorberes hurtigt

Brugsvejledning:
Påfør cremen på hænderne efter behov og masser, indtil cremen er trængt ind.

Fuld sammensætning

AQUA, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, CETYL PALMITATE, OCTYLDODECANOL, MYRISTYL MYRISTATE, PALMITIC ACID, GLYCERYL STEARATE SE, STEARIC ACID, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, ARACHIDIC ACID, MYRISTIC ACID, OLEIC ACID, DIMETHICONE, SODIUM CARBOMER, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRISODIUM EDTA, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, PARFUM. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
creme
Hudtype
til alle hudtyper
Aktive ingredienser
sheasmør

Om mærket Nivea

Det verdenskendte mærke, Nivea, blev grundlagt i Tyskland i 1911. Manden bag grundlæggelsen var den visionære apoteker, Dr Oscar Troplowitz, for hvem det lykkedes at kombinere olie og vand til en stabil creme. Mærkets navn kommer fra det latinske ord for sne, da han var inspireret af produktets rene, hvide farve. Det var sådan den legendariske Nivea Creme blev til.

 

I 1925 fik produktet dets ikoniske blå beholder, men indholdet er forblevet tro mod den originale formel helt frem til den dag i dag. Den klassiske Nivea creme er blevet en del af livet for mange generationer. Den giver huden effektiv næring og, takket være den fløjlsagtige, jævne tekstur og særlige duft, minder den om barndommen for mange.

I dag har Nivea en hel række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle. Nivea solcreme blev hurtigt populært, ligesom Nivea Men til mænd. Nivea har passet på vores hud i over 100 år, og er i denne periode blevet et sandt medlem af familien for millioner af mennesker i hele verden.

Anmeldelse Nivea Smooth Care