NiveaSun After Sun Aftersun spray

Nivea Sun After Sun Aftersun spray
Nivea Sun After Sun Aftersun spray
200 ml

Kode: NIV0537 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Egenskaber

Fuld sammensætning

AQUA, C12-15 ALKYL BENZOATE, PARAFFINUM LIQUIDUM, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, CERA MICROCRISTALLINA, CETEARETH-20, GLYCERYL STEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, DICAPRYLYL CARBONATE, METHYLPROPANEDIOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, PANTHENOL, TOCOPHEROL ACETATE, CETEARFTEH-12, CETEARYL ALCOHOL, CETYL PALMITATE, TETRASODIUM IMINODISUCCINATE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, LINALOLL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LIMONENE, CITRAL, GERANIOL, PARFUM. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten
Emballagetype
Spray
Hudtype
til alle hudtyper

Om mærket Nivea

Det verdenskendte mærke, Nivea, blev grundlagt i Tyskland i 1911. Manden bag grundlæggelsen var den visionære apoteker, Dr Oscar Troplowitz, for hvem det lykkedes at kombinere olie og vand til en stabil creme. Mærkets navn kommer fra det latinske ord for sne, da han var inspireret af produktets rene, hvide farve. Det var sådan den legendariske Nivea Creme blev til.

 

I 1925 fik produktet dets ikoniske blå beholder, men indholdet er forblevet tro mod den originale formel helt frem til den dag i dag. Den klassiske Nivea creme er blevet en del af livet for mange generationer. Den giver huden effektiv næring og, takket være den fløjlsagtige, jævne tekstur og særlige duft, minder den om barndommen for mange.

I dag har Nivea en hel række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle. Nivea solcreme blev hurtigt populært, ligesom Nivea Men til mænd. Nivea har passet på vores hud i over 100 år, og er i denne periode blevet et sandt medlem af familien for millioner af mennesker i hele verden.

Anmeldelse Nivea Sun After Sun