NiveaSun Protect & Bronze Intensiv solspray SPF 30

Nivea Sun Protect & Bronze Intensiv solspray SPF 30
Nivea Sun Protect & Bronze Intensiv solspray SPF 30
200 ml

Kode: NIV0524 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Egenskaber

Fuld sammensætning

AQUA,C12-15 ALKYL BENZOATE,ALCOHOL DENAT.,ETHYLHEXYL SALICYLATE,BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE,BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE,DIBUTYL ADIPATE,ETHYLHEXYL TRIAZONE,COPERNICIA CERIFERA CERA,PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID,GLYCERIN,GLYCYRRHETINIC ACID,TOCOPHERYL ACETATE,VP/HEXADECENE COPOLYMER,TETRASODIUM IMINODISUCCINATE,CELLULOSE GUM,MICROCRYSTALLINE CELLULOSE,XANTHAN GUM,SUCROSE POLYSTEARATE,SODIUM STEAROYL GLUTAMATE,POLYGLYCERYL-4 DIISOSTEARATE/POLYHYDROXYSTEARATE/SEBACATE,HYDROGENATED POLYISOBUTENE,TRISODIUM EDTA,SODIUM HYDROXIDE,SODIUM CHLORIDE,ETHYLHEXYLGLYCERIN,PHENOXYETHANOL,LINALOOL,LIMONENE,BENZYL ALCOHOL,ALPHA-ISOMETHYL IONONE,CITRONELLOL,GERANIOL,PARFUM Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten
Emballagetype
Spray
Konsistens
flydende
Hudtype
til alle hudtyper
SPF
høj beskyttelse (SPF 30 - SPF 50)

Om mærket Nivea

Det verdenskendte mærke, Nivea, blev grundlagt i Tyskland i 1911. Manden bag grundlæggelsen var den visionære apoteker, Dr Oscar Troplowitz, for hvem det lykkedes at kombinere olie og vand til en stabil creme. Mærkets navn kommer fra det latinske ord for sne, da han var inspireret af produktets rene, hvide farve. Det var sådan den legendariske Nivea Creme blev til.

 

I 1925 fik produktet dets ikoniske blå beholder, men indholdet er forblevet tro mod den originale formel helt frem til den dag i dag. Den klassiske Nivea creme er blevet en del af livet for mange generationer. Den giver huden effektiv næring og, takket være den fløjlsagtige, jævne tekstur og særlige duft, minder den om barndommen for mange.

I dag har Nivea en hel række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle. Nivea solcreme blev hurtigt populært, ligesom Nivea Men til mænd. Nivea har passet på vores hud i over 100 år, og er i denne periode blevet et sandt medlem af familien for millioner af mennesker i hele verden.

Anmeldelse Nivea Sun Protect & Bronze