Nivea Sun Protect & Moisture Fugtgivende solspray

Nivea Sun Protect & Moisture Fugtgivende solspray
Nivea Sun Protect & Moisture Fugtgivende solspray
Specialtilbud
200 ml
78,33kr

Kode: NIV2098 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 21.9.2021
Afhentning i butik
tirsdag 21.9.2021
UPS Air Mail
mandag 20.9.2021

Beskrivelse Nivea Sun Protect & Moisture
Egenskaber

Solbeskyttelsespræparatet er en nødvendig del af hudplejen ved ophold i solen.

Egenskaber:

  • beskytter huden mod UVA og UVB stråler
  • er let at smøre ud og efterlader ikke en fedtet film
  • giver huden den nødvendige fugt
  • understøtter en naturlig solbruning
  • virker præventivt mod hudens ældning
  • nærer huden og plejer den
  • produkt er vandafvisende
  • produktet er skånsomt mod huden og miljøet

Brugsvejledning:
Ryst godt før brug. Fordel et fint lag på huden over hele kroppen før du går ud i solen. Gentag påføringen for at opretholde beskyttelsen, især hvis du sveder, har badet eller tørret huden med et håndklæde.

Fuld sammensætning

AQUA,GLYCERIN,C12-15 ALKYL BENZOATE,ALCOHOL DENAT.,ETHYLHEXYL SALICYLATE,BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE,BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE,DIBUTYL ADIPATE,ETHYLHEXYL TRIAZONE,PANTHENOL,COPERNICIA CERIFERA CERA,SODIUM PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONATE,VP/HEXADECENE COPOLYMER,TOCOPHERYL ACETATE,MICROCRYSTALLINE CELLULOSE,CELLULOSE GUM,XANTHAN GUM,SUCROSE POLYSTEARATE,HYDROGENATED POLYISOBUTENE,SODIUM STEAROYL GLUTAMATE,TETRASODIUM IMINODISUCCINATE,TRISODIUM EDTA,SODIUM CHLORIDE,ETHYLHEXYLGLYCERIN,PHENOXYETHANOL,LINALOOL,LIMONENE,BENZYL ALCOHOL,ALPHA-ISOMETHYL IONONE,CITRONELLOL,COUMARIN,PARFUM Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Emballagetype
Spray
Hudtype
til alle hudtyper
SPF
høj beskyttelse (SPF 30 - SPF 50)

Om mærket Nivea

Det verdenskendte mærke, Nivea, blev grundlagt i Tyskland i 1911. Manden bag grundlæggelsen var den visionære apoteker, Dr Oscar Troplowitz, for hvem det lykkedes at kombinere olie og vand til en stabil creme. Mærkets navn kommer fra det latinske ord for sne, da han var inspireret af produktets rene, hvide farve. Det var sådan den legendariske Nivea Creme blev til.

 

I 1925 fik produktet dets ikoniske blå beholder, men indholdet er forblevet tro mod den originale formel helt frem til den dag i dag. Den klassiske Nivea creme er blevet en del af livet for mange generationer. Den giver huden effektiv næring og, takket være den fløjlsagtige, jævne tekstur og særlige duft, minder den om barndommen for mange.

I dag har Nivea en hel række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle. Nivea solcreme blev hurtigt populært, ligesom Nivea Men til mænd. Nivea har passet på vores hud i over 100 år, og er i denne periode blevet et sandt medlem af familien for millioner af mennesker i hele verden.

Anmeldelse Nivea Sun Protect & Moisture