NiveaSun Protect & Refresh Solspray SPF 30

Nivea Sun Protect & Refresh Solspray SPF 30
Nivea Sun Protect & Refresh Solspray SPF 30
200 ml
92,90kr

Kode: NIV1518 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
fredag 24.9.2021
Afhentning i butik
fredag 24.9.2021
UPS Air Mail
I morgen tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Nivea Sun Protect & Refresh
Egenskaber

Solbeskyttelsespræparatet er en nødvendig del af hudplejen ved ophold i solen.

Egenskaber:

  • beskytter huden mod UVA og UVB stråler
  • giver huden den nødvendige fugt
  • er let at smøre ud og efterlader ikke en fedtet film
  • nærer huden og plejer den
  • produkt er vandafvisende

Brugsvejledning:
Fordel et fint lag på huden over hele kroppen før du går ud i solen. Gentag efter behov, især efter badning, aftørring med håndklæde, eller hvis du sveder meget.

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT.,BUTANE,ISOBUTANE,PROPANE,C12-15 ALKYL BENZOATE,HOMOSALATE,OCTOCRYLENE,CYCLOMETHICONE,GLYCERIN,BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,ETHYLHEXYL SALICYLATE,MENTHOL,ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER,AQUA,LINALOOL,LIMONENE,BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL,BENZYL ALCOHOL,ALPHA-ISOMETHYL IONONE,EUGENOL,CITRONELLOL,COUMARIN,BENZOIC ACID,PARFUM Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Emballagetype
Spray
Hudtype
til alle hudtyper
SPF
høj beskyttelse (SPF 30 - SPF 50)

Om mærket Nivea

Det verdenskendte mærke, Nivea, blev grundlagt i Tyskland i 1911. Manden bag grundlæggelsen var den visionære apoteker, Dr Oscar Troplowitz, for hvem det lykkedes at kombinere olie og vand til en stabil creme. Mærkets navn kommer fra det latinske ord for sne, da han var inspireret af produktets rene, hvide farve. Det var sådan den legendariske Nivea Creme blev til.

 

I 1925 fik produktet dets ikoniske blå beholder, men indholdet er forblevet tro mod den originale formel helt frem til den dag i dag. Den klassiske Nivea creme er blevet en del af livet for mange generationer. Den giver huden effektiv næring og, takket være den fløjlsagtige, jævne tekstur og særlige duft, minder den om barndommen for mange.

I dag har Nivea en hel række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle. Nivea solcreme blev hurtigt populært, ligesom Nivea Men til mænd. Nivea har passet på vores hud i over 100 år, og er i denne periode blevet et sandt medlem af familien for millioner af mennesker i hele verden.

Anmeldelse Nivea Sun Protect & Refresh