NiveaSun Sololie på spray SPF 6

Nivea Sun Sololie på spray SPF 6
Nivea Sun Sololie på spray SPF 6
200 ml
55,50kr

Kode: NIV1891 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 28.9.2021
Afhentning i butik
tirsdag 28.9.2021
UPS Air Mail
fredag 24.9.2021

Beskrivelse Nivea Sun
Egenskaber

Udsæt din krop for solens varme stråler uden utidig bekymring. Nivea Sun SPF 6 solspray-olie vil, takket være dens kombination af karotin og E-vitamin, hjælpe dig med at opnå en gylden hudtone. Disse to ingredienser sikrer samtidig, at din hud vil forblive naturligt hydreret under solbadning, blød at berøre og beskyttet mod for tidlig aldring.

Egenskaber:

  • hjælper huden med at opnå en langvarig gylden tone
  • beskytter huden mod skoldning og for tidlig aldring
  • gør huden fin og blød at røre ved
  • bevarer hudens naturlige niveau af fugtighed

Ingredienser:

  • SPF 6 – beskytter huden mod at blive skoldet
  • karotin, E-vitamin – hjælper huden med at få en gylden nuance
    og bevarer huden hydreret
  • vandfast

Anvendelse:
Fordel den jævnt på huden, og lad den trænge godt ind inden solbadning. Anvend den gentagne gange i løbet af dagen ved forøget sved, hyppig badning eller i tilfælde, hvor der er en risiko for, at du tørrer olien væk fra huden.

Egenskaber

Konsistens
olie
Hudtype
til alle hudtyper
SPF
lav beskyttelse (SPF 6 - SPF 10)

Om mærket Nivea

Det verdenskendte mærke, Nivea, blev grundlagt i Tyskland i 1911. Manden bag grundlæggelsen var den visionære apoteker, Dr Oscar Troplowitz, for hvem det lykkedes at kombinere olie og vand til en stabil creme. Mærkets navn kommer fra det latinske ord for sne, da han var inspireret af produktets rene, hvide farve. Det var sådan den legendariske Nivea Creme blev til.

 

I 1925 fik produktet dets ikoniske blå beholder, men indholdet er forblevet tro mod den originale formel helt frem til den dag i dag. Den klassiske Nivea creme er blevet en del af livet for mange generationer. Den giver huden effektiv næring og, takket være den fløjlsagtige, jævne tekstur og særlige duft, minder den om barndommen for mange.

I dag har Nivea en hel række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle. Nivea solcreme blev hurtigt populært, ligesom Nivea Men til mænd. Nivea har passet på vores hud i over 100 år, og er i denne periode blevet et sandt medlem af familien for millioner af mennesker i hele verden.

Anmeldelse Nivea Sun