NotinoSpa Collection makeupfjernersæt i mikrofiber

Notino Spa Collection makeupfjernersæt i mikrofiber
Notino Spa Collection makeupfjernersæt i mikrofiber
108,00kr

Kode: NOI02307 | På lager
1
Gave til dig
20 % rabat på udvalgte mærker med koden notino20. Rabatten gælder ikke produkter på tilbud og på udsalg.
Post Nord MyPack Home
I morgen mandag 20.9.2021
Afhentning i butik
torsdag 23.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Notino Spa Collection
Egenskaber

Det er nødvendigt at fjerne sin makeup grundigt for at bevare en ren hud med en smuk glød. Makeupfjernersættet i mikrofiber Notino Spa Grey gør arbejdet meget mere behageligt. Det indeholder 3 vaskbare makeupfjernerrondeller, et makeupfjernerhåndklæde og en rondel med håndtag.

Mikrofiberens elektrostatiske egenskaber fungerer som en magnet og fjerner på den måde makeup og urenheder fra huden. Inkluderet i sættet er også et praktisk kosmetikpandebånd. Hele sættet kan vaskes i vaskemaskine ved 40 °C.

Makeupfjernerrondeller
De 3 genanvendelige, runde makeup-fjernerrondeller er ideelle til at fjerne selv den mest holdbare makeup. For at fjerne makeuppen perfekt er det nok at komme en passende mængde af dit foretrukne makeup-fjernerprodukt på rondellen og tørre makeup og urenheder af huden. For en grundigere afrensning gentages processen med micellar-vand og skintonic.

Makeupfjernerrondel med håndtag
Den kosmetiske rondel med løkke vil blive et praktisk tilbehør til din daglige rutine. Med løkken kan du have den ved hånden når som helst ‒ enten ved vasken eller i brusebadet. Når du vil fjerne din makeup, kommer du dit foretrukne kosmetikprodukt på og tørrer makeuppen af.

Makeupfjernerhåndklæde
Forkæl din hud med omhyggelig pleje, og slip af med makeup og urenheder, som professionelle gør det. Det er nok at smøre makeup-fjernerproduktet på et tørt ansigt og efterfølgende fugte håndklædet med varmt vand, vride det og med en af siderne blidt tørre alt af ansigtet. For at rense huden perfekt gentages processen med rensegel og den anden side af håndklædet.

Kosmetikpandebånd
Det praktiske kosmetikpandebånd med velcrolukning holder dit hår væk fra ansigtet, så du kan koncentrere dig fuldt og helt om din hud. Giv dig selv en spa-oplevelse, hvad enten du fjerner makeup eller smører en plejende maske i ansigtet.

Kosmetiksættets egenskaber:

  • bruges sammen med dine foretrukne makeupfjerner- og renseprodukter
  • mikrofiberens elektrostatiske egenskaber tiltrækker urenheder og makeup
  • egnet til brug i ansigtet, dekolletagen og på kroppen
  • kan vaskes i hånden eller i vaskemaskine ved 40 °C
    (vi anbefaler at vaske det, før det bruges første gang)

Materiale:

  • mikrofiber

Egenskaber

Konsistens
Renseservietter
Tonetype
til alle hudtyper
Effekter
Rens
Sættype
Rejsesæt

Indlæg om Notino Spa Collection
Artikler

Om mærket Notino

Notino er altid elegant, trendy og tilbyder den højeste kvalitet. Notino hjælper med at tilfredsstille dine daglige behov og længsler. Notino er med dig hele dagen og hjælper dig med at skabe dine egne stilfulde og uforglemmelige ritualer. Med Notino vil du føle dig smuk og unik. DU er vores inspiration.

Anmeldelse Notino Spa Collection