Notino Home Scented Cards Rose & Powder duftkort 3 stk

Notino Home Scented Cards Rose & Powder duftkort 3 stk
Notino Home Scented Cards Rose & Powder duftkort 3 stk
Fri levering
78,00kr

Kode: NOI02243 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Notino Home Scented Cards Rose & Powder
Ingredienser

Notino ønsker, at hvert øjeblik i din dag altid er fyldt med dejlige dufte. Lige siden 2004 har vi fulgt de aktuelle trends, og vi lytter til, hvilke dufte du godt kan lide. Derfor lancerer vi for første gang tre duftkort. Du vil blive begejstret for deres behagelige duft og elegante design, og at de kan bruges på flere forskellige måder.

Notino Home Rose & Powder duftkort spreder en duft af rose og friske grønne noter mellem dit tøj i garderoben, skoene i skuffen, i bilen og i din taske. Duftessensen har en positiv virkning på dit humør, og på mere krævende dage virker den afslappende. Forkæl dig selv med at gøre den grå hverdag lidt mere pink.

Egenskaber:

  • pakke med 3 stk.
  • egnet til garderoben, skoskabet, tasken eller bilen
  • forsynet med et bånd, så det kan hænges op
  • kortets duft holder i 2 måneder
  • sød, pink farve
  • mål: 10 × 6,6 cm

Duftkomposition:
Allerførst sanser du de friske grønne noter og citron. Derefter frigøres langsomt en duft af roser, iris og saftige hindbær. Duftens bund dannes af vanilje og rene noter af moskus.

Brugsanvisning:
Tag kortet ud af cellofanet, og hæng det op i båndet i rummet, eller læg det ned mellem tøjet i skuffen. Undgå direkte kontakt med huden. Det kan fremkalde en allergisk reaktion på huden. Opbevares uden for børns rækkevidde. Smid det til restaffald efter brug.

Ingredienser

Karakter af duft som i hjemmet
blomstret, sød

Om mærket Notino

Notino er altid elegant, trendy og tilbyder den højeste kvalitet. Notino hjælper med at tilfredsstille dine daglige behov og længsler. Notino er med dig hele dagen og hjælper dig med at skabe dine egne stilfulde og uforglemmelige ritualer. Med Notino vil du føle dig smuk og unik. DU er vores inspiration.

Anmeldelse Notino Home Scented Cards Rose & Powder