NOVELLISTAOud Venture Eau de Parfum til mænd

1×
NOVELLISTA Oud Venture Eau de Parfum til mænd
NOVELLISTA Oud Venture Eau de Parfum til mænd
Fri levering
75 ml
470,00kr

På lager | Kode: NVL04281
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
Post Nord MyPack Home
onsdag 8.12.2021
Afhentning i butik
onsdag 8.12.2021
UPS Air Mail
tirsdag 7.12.2021

Med NOVELLISTA OUD VENTURE Eau de Parfum kan du løsrive dig fra hverdagens verden og besøge et sted, hvor luften er fuld af den hemmelighedsfulde duft af Orienten. Et enkelt strejf af duften og rejsen gennem en uendelig ørken spundet ind i mysterier kan begynde.

  • træagtig, orientalsk duft til mænd
  • duften er på samme tid virkelig gennemarbejdet og fuld af hemmeligheder
  • er skabt af den franske parfumeskaber Marc Zini

Duftens komposition
Fra første strejf af duften føler du en kombination af noter af osmanthus og eksotisk kardemomme og safran, der inviterer dine sanser på en spændende rejse ud i det ukendte. Straks derefter mødes du af et varmt vindpust fra en hed ørken, der fremkalder en forening af noter af pokkenholt, essentielle olier af papyrus og patchouli. Med sansernes hjælp fører denne duft dig ind i antikke byer og markeder, og det med sine noter af agartræ, myrra og sort peber.

Duftens inspiration: Citadellet
Forfatteren til duften NOVELLISTA OUD VENTURE blev inspireret af den franske forfatter Antoine de Saint-Exupérys uafsluttede filosofiske roman, Citadellet. Denne bog udforsker temaer som åndelig moral, menneskelige værdier og fremstiller menneskets evige problemer. Stemningen i ørkenen, hvor handlingen udspiller sig, afspejles perfekt af duftkompositionen i denne sanselige Eau de Parfum.

Eau de Parfumen NOVELLISTA OUD VENTURE udmærker sig ved en høj koncentration af essentielle olier og de reneste naturlige ingredienser. Det garanterer, at duften holder længe og frigives meget langsomt.

Skab en komplet samling af eksklusive dufte fra NOVELLISTA
Blev du fanget af denne duft? Så må du ikke gå glip af andre parfumer fra mærket NOVELLISTA. Anerkendte parfumeskabere fra det franske Grasse har skabt i alt 10 unikke kompositioner, og hver af dem er inspireret af berømte litterære værker fra hele verden. Her finder du altid den rigtige duft til alle livets øjeblikke, der ophøjer dem til en ny, helt usædvanlig oplevelse. Din parfume, din historie.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Osmanthus, Safran, Kardemomme
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Pokkenholt, Papyrus, Patchouli
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Sort peber, Myrra, Agartræ
Parfumekategori
orientalsk, træagtig