NOVELLISTA Velvet Dusk Eau de Parfum Unisex

NOVELLISTA Velvet Dusk Eau de Parfum Unisex
NOVELLISTA Velvet Dusk Eau de Parfum Unisex
Specialtilbud
Fri levering
75 ml
595,00kr

Kode: NVL04279 | På lager
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse NOVELLISTA Velvet Dusk
Ingredienser

Lad din karisma stråle. Det eneste, du behøver til det, er NOVELLISTA VELVET DUSK Eau de Parfum. Det er helt sikkert, at andres opmærksomhed vil drages mod dig, for dens fængslende harmonier i yderst forfinede kombinationer giver dig et anstrøg af hemmelighedsfuldhed, der er meget tiltrækkende.

  • unisex træagtig, orientalsk duft
  • fremhæver din karismatiske aura
  • duften er den franske parfumeskaber Emilie Bougeʼs værk

Duftens komposition
En storslået duft, der straks forener levende noter af bergamot, mandarin og grapefrugt med violbladenes friskhed. Lidt efter fyldes forgrunden af dybe noter af vetiver, muskatnød og en lille smule tobak. En blid duft af ambra og moskus fuldender kompositionen, de skaber, sammen med ceder, den perfekte forening, så duften tager lang tid om at klinge ud.

Duftens inspiration: Hamlet
Måske er der ingen andre end William Shakespeare, der i deres værker så mesterligt har beskrevet de store temaer som liv og død, styrke og svaghed eller kærlighed og hævn. På samme måde som fortællingen om Hamlet er en udødelig klassiker inden for verdenslitteraturen, på tværs af generationer, så bliver duften NOVELLISTA VELVET DUSK, der er inspireret af den, også fuldstændig tidløs for dig. Derfor er den altid et sikkert valg.

Ved fremstillingen af denne raffinerede Eau de Parfum er der kun brugt udvalgte og de reneste, naturlige æteriske olier og andre ingredienser såsom essentielle olier. Deres høje koncentration garanterer en intens duft, der holder længe.

Skab en komplet samling af eksklusive dufte fra NOVELLISTA
Blev du fanget af denne duft? Så må du ikke gå glip af andre parfumer fra mærket NOVELLISTA. Anerkendte parfumeskabere fra det franske Grasse har skabt i alt 10 unikke kompositioner, og hver af dem er inspireret af berømte litterære værker fra hele verden. Her finder du altid den rigtige duft til alle livets øjeblikke, der ophøjer dem til en ny, helt usædvanlig oplevelse. Din parfume, din historie.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Violblade, Grapefrugt, Mandarin
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Tobak, Vetiver, Muskatnød
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Rav, Cedertræ
Parfumekategori
aromatisk, træagtig

Anmeldelse NOVELLISTA Velvet Dusk