Nuxe Le Matin Des Possibles Eau de Parfum til kvinder

Nuxe Le Matin Des Possibles Eau de Parfum til kvinder
Nuxe Le Matin Des Possibles Eau de Parfum til kvinder
50 ml
340,90kr

Kode: NUX03250 | På lager
1
GLS
mandag 21.6.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 17.6.2021

Beskrivelse Nuxe Le Matin Des Possibles
Ingredienser

Tillad dig selv en duft, der vil få alle til at se dig i ethvert selskab. Eau de parfumen til kvinder Nuxe Le Matin Des Possibles er indbegrebet af luksus og eksklusivitet, og dens eksklusive duftsammensætning vil glæde selv de mest krævende.

  • blomsterduft
  • til den moderne kvinde i det 21. århundrede
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Petitgrain
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Appelsinblomst
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Kashmirmoskus
Parfumekategori
blomstret

Om mærket Nuxe

Kosmetikprodukter fra Nuxe forener naturens kraft, videnskabens effektivitet og sansernes nydelse for at skabe den højeste glæde ved brugen af dem. Dette er afspejlet i mærkets navn, som blev til ved at kombinere ordene ‘natur’ og ‘luksus’, og i samtlige af Nuxes produkter, der hverken indeholder parabener eller mineralolier.

 

Nuxe-mærket har udviklet sig gradvist siden begyndelsen af 1950'erne. Der blev dog for alvor pustet liv i det i 1989 takket være Aliza Jabés, en tilhænger af aromaterapi og senere grundlægger af Nuxe Spa-konceptet. Det første produkt, hun designede, Nuxe Huile Prodigieuse®-tørolien, blev med det sammen kæmpe succes og er i dag et ikonisk produkt.
Nuxe er aktivt involveret i forskning, og alle deres produkter er udviklet ved brug af originale metoder, der er baseret på viden om moderne botanik. I dag er Nuxe-olien blot en af mange i en vidtfavnende samling af ansigts- og hudplejeprodukter, og Nuxe‹ parfumer er netop inspireret af duften af den legendariske tørolie.

Anmeldelse Nuxe Le Matin Des Possibles