Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette til mænd

13×
Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette til mænd
Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette til mænd
100 ml
534,20kr

Kode: PAR0307 | På lager
1
GLS
torsdag 28.1.2021
UPS Air Mail
onsdag 27.1.2021

Duftbeskrivelse Paco Rabanne Invictus
Ingredienser

Lad dig ikke stoppe af noget, og tillad dig selv et boost i en hvilken som helst situation. Eau de Toiletten til mænd Paco Rabanne Invictus garanterer dig en øjeblikkelig tilstrømning af energi til tankerne. Den vil give dig friskhed, så du kan klare alt med overblik og lethed.

  • aquaduft med nuancer af hav
  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • træduft
  • til den aktive mand, der er fuld af energi
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Havnoter, Grapefrugtskal
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Laurbær
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Patchouli, Ambra, Pokkenholt
Parfumekategori
akvatisk, træagtig

Om mærket Paco Rabanne

Paco Rabannes parfumer er bygget på ideen om luksus, kvalitet og sofisitikeret ekstravagance. Disse aromatiske kompositioner, der leveres i unikke flasker, er lige så usædvanlige som designeren bag mærkets navn liv og arbejde.

Paco Rabanne er pseudonymet, der gjorde Francisco Rabaneda Cuervo berømt. Denne spanske designer voksede op i Frankrig, hvor han arbejdede i flere parisiske modehuse, før han grundlagde sit eget mærke i 1966. Hans eklektiske designs og brug af usædvanlige materialer tiltrak sig hurtigt opmærksomhed, og mærket vandt international anerkendelse.

De første Paco Rabanne-parfumer blev introduceret blot 3 år senere og er siden blev fulgt op ad adskillige dufte til kvinder og mænd. De tidlige blomstrede kompositioner fik siden selskab af krydrede og træagtige ingredienser, som gav mærket dets karakteristiske sexappeal. Paco Rabanne 1 Million er et godt eksempel på denne kvalitet og en ægte moderne klassiker.

Anmeldelse Paco Rabanne Invictus13