Parfums De MarlyDelina Royal Essence Exclusif Eau de Parfum til kvinder

Parfums De Marly Delina Royal Essence Exclusif Eau de Parfum til kvinder
Parfums De Marly Delina Royal Essence Exclusif Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
75 ml
1.660,60kr

På lager | Kode: PDM00324
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
fredag 10.12.2021

Stiller du dig altid kun tilfreds med det allerbedste? Fint, så er Parfums De Marly Delina Royal Essence Exclusif som skabt til dig. Dens komposition, fuld af blomstertoner og saftig frugt er, som også navnet antyder, en eksklusiv oplevelse.

  • en orientalsk, blomsteragtig duft
  • til en exceptionel kvinde
  • kan bruges hele dagen

Duftens komposition
I den uimodståelige introduktion af duften spiller saftige toner af eksotisk litchi, frisk grapefrugt, sød pære og bergamot en nøglerolle. Hjertet er beriget med varm vetiver, sjælden damascenerrose og røgelse. En behagelig afslutning omfatter træagtige akkorder, delikat vanilje og ambra.

Duftens historie
Duften blev lanceret i 2018, et år efter lanceringen af parfume Delina Royal Essence. Parfumør Quentin Bisch står bag duftkompositionen.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Pære, Bergamot, Grapefrugt, Litchi
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Røgelse , Damask Rose, Petalia, Vetiver
Parfumekategori
blomstret

De luksuriøse nicheparfumer fra Parfums de Marly er inspireret af tiden under Louis XV, hvis passion for tryllebindende dufte var velkendt. Han elskede især intense og ekstravagante dufte fulde af fyldige duftnoter. Hver dag bad han om at få sit soveværelse parfumeret med en ny duft. Selv vandet i hans havefontæner havde en henrivende duft.

Parfums de Marly genopliver ånden fra de overdådige baller og festligheder, der fandt sted på Château de Marly som underholdning for hoffet og de udenlandske rangspersoner. Sammen med parfumekunstens ældgamle håndværk hylder Parfums de Marly også traditionen for hestevæddeløb. Disse væddeløb var trods alt en af Louis XVs yndlingshobbyer. Hver parfume er en hyldest til karakteren af en af de hesteracer, der var populære hos det franske hof. Det er derfor, du finder navne som Parfums de Marly Herod, Oajan og Pegasus i mærkets produkserie.

Hver duft fra Parfums de Marly bærer et stykke af den franske historie. Fordyb dig i de fyldige essenser, der er lavet af de fineste ingredienser, man har kendt siden parfumekunstens guldalder i 1700-tallet.