Parfums De Marly Delina Royal Essence Rejsepakketil kvinder

Parfums De Marly Delina Royal Essence Rejsepakke  til kvinder
Parfums De Marly Delina Royal Essence Rejsepakke  til kvinder
Fri levering
Rejsepakke til kvinder
622,20kr

Kode: PDM00416 | På lager

Eau de Parfum genopfyldning 3 x 10 ml

1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Parfums De Marly Delina Royal Essence
Ingredienser

Egenskaber:

  • indeholder miniatureduftflasker
  • miniatureduften er ideel i håndtasken
  • velegnet duft til hverdagsbrug
  • gaveidé, der med garanti vil glæde

Sættet indeholder:

  • Eau de Parfum genopfyldning 3 x 10 ml

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Rabarber, Litchi, Muskatnød
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Tyrkisk rose, Moskus, Petalia, Vanilje, Pæon
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ceder, Cashmeran, Røgelse , Haitisk vetiver
Parfumekategori
blomstret
Sættype
Gavesæt

Om mærket Parfums De Marly

De luksuriøse nicheparfumer fra Parfums de Marly er inspireret af tiden under Louis XV, hvis passion for tryllebindende dufte var velkendt. Han elskede især intense og ekstravagante dufte fulde af fyldige duftnoter. Hver dag bad han om at få sit soveværelse parfumeret med en ny duft. Selv vandet i hans havefontæner havde en henrivende duft.

Parfums de Marly genopliver ånden fra de overdådige baller og festligheder, der fandt sted på Château de Marly som underholdning for hoffet og de udenlandske rangspersoner. Sammen med parfumekunstens ældgamle håndværk hylder Parfums de Marly også traditionen for hestevæddeløb. Disse væddeløb var trods alt en af Louis XVs yndlingshobbyer. Hver parfume er en hyldest til karakteren af en af de hesteracer, der var populære hos det franske hof. Det er derfor, du finder navne som Parfums de Marly Herod, Oajan og Pegasus i mærkets produkserie.

Hver duft fra Parfums de Marly bærer et stykke af den franske historie. Fordyb dig i de fyldige essenser, der er lavet af de fineste ingredienser, man har kendt siden parfumekunstens guldalder i 1700-tallet.

Anmeldelse Parfums De Marly Delina Royal Essence