Parfums De Marly Delina Royal Essence Luksuriøs kropscreme til kvinder

Parfums De Marly Delina Royal Essence Luksuriøs kropscreme til kvinder
Parfums De Marly Delina Royal Essence Luksuriøs kropscreme til kvinder
200 g
590,00kr

Kode: PDM00605 | På lager
1
GLS
mandag 25.1.2021
UPS Air Mail
fredag 22.1.2021

Duftbeskrivelse Parfums De Marly Delina Royal Essence
Ingredienser

Nyd den luksuriøse duft i dine morgen- og aftenritualer på badeværelset. Kropsplejepræparatet Parfums De Marly Delina Royal Essence kærtegner dine sanser og vil være din favoritduft, når du vil forkæle din hud.

Egenskaber:

  • gennemfugter huden i dybden
  • Efterlader,at huden fløjlsblød at røre ved
  • supplerer duften fra samme serie
  • passer fantastisk sammen med en duft som gave
  • vil glæde enhver kvinde

Ingredienser

Konsistens
creme

Om mærket Parfums De Marly

De luksuriøse nicheparfumer fra Parfums de Marly er inspireret af tiden under Louis XV, hvis passion for tryllebindende dufte var velkendt. Han elskede især intense og ekstravagante dufte fulde af fyldige duftnoter. Hver dag bad han om at få sit soveværelse parfumeret med en ny duft. Selv vandet i hans havefontæner havde en henrivende duft.

Parfums de Marly genopliver ånden fra de overdådige baller og festligheder, der fandt sted på Château de Marly som underholdning for hoffet og de udenlandske rangspersoner. Sammen med parfumekunstens ældgamle håndværk hylder Parfums de Marly også traditionen for hestevæddeløb. Disse væddeløb var trods alt en af Louis XVs yndlingshobbyer. Hver parfume er en hyldest til karakteren af en af de hesteracer, der var populære hos det franske hof. Det er derfor, du finder navne som Parfums de Marly Herod, Oajan og Pegasus i mærkets produkserie.

Hver duft fra Parfums de Marly bærer et stykke af den franske historie. Fordyb dig i de fyldige essenser, der er lavet af de fineste ingredienser, man har kendt siden parfumekunstens guldalder i 1700-tallet.

Anmeldelse Parfums De Marly Delina Royal Essence