Parfums De Marly Layton Royal Essence Eau de Parfum Unisex

1×
Parfums De Marly Layton Royal Essence Eau de Parfum Unisex
Parfums De Marly Layton Royal Essence Eau de Parfum Unisex
125 ml
1.484,10kr

Kode: PDM0157 | På lager
1
GLS
torsdag 21.1.2021
UPS Air Mail
onsdag 20.1.2021

Duftbeskrivelse Parfums De Marly Layton Royal Essence
Ingredienser

Til en date, en fest eller møde med vennerne? Unisex eau de parfumen Parfums De Marly Layton Royal Essence passer perfekt hver gang, du gerne vil stråle. Opdag duften, der fuldender din unikke karisma perfekt.

  • orientalsk duft
  • læderduft
  • velegnet duft til hverdagsbrug
  • unisex – til kvinder og mænd

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Mandarin-appelsin-aroma, Æble, Lavendel
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Storkenæb, Jasmin, Viol
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Patchouli, Peber, Sandeltræ, Pokkenholt, Vanilje, Kardemomme
Parfumekategori
orientalsk, blomstret

Indlæg om Parfums De Marly Layton Royal Essence
Artikler

Om mærket Parfums De Marly

De luksuriøse nicheparfumer fra Parfums de Marly er inspireret af tiden under Louis XV, hvis passion for tryllebindende dufte var velkendt. Han elskede især intense og ekstravagante dufte fulde af fyldige duftnoter. Hver dag bad han om at få sit soveværelse parfumeret med en ny duft. Selv vandet i hans havefontæner havde en henrivende duft.

Parfums de Marly genopliver ånden fra de overdådige baller og festligheder, der fandt sted på Château de Marly som underholdning for hoffet og de udenlandske rangspersoner. Sammen med parfumekunstens ældgamle håndværk hylder Parfums de Marly også traditionen for hestevæddeløb. Disse væddeløb var trods alt en af Louis XVs yndlingshobbyer. Hver parfume er en hyldest til karakteren af en af de hesteracer, der var populære hos det franske hof. Det er derfor, du finder navne som Parfums de Marly Herod, Oajan og Pegasus i mærkets produkserie.

Hver duft fra Parfums de Marly bærer et stykke af den franske historie. Fordyb dig i de fyldige essenser, der er lavet af de fineste ingredienser, man har kendt siden parfumekunstens guldalder i 1700-tallet.

Anmeldelse Parfums De Marly Layton Royal Essence1