Parfums De Marly Meliora Eau de Parfum til kvinder

1×
Parfums De Marly Meliora Eau de Parfum til kvinder
Parfums De Marly Meliora Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
75 ml
1.540,00kr

Kode: PDM0067 | Mere end 5 stk. på lager
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Parfums De Marly Meliora
Ingredienser

Kombinationen af blidhed og styrke, der gemmer sig i enhver kvinde, har nu fået form i duftenes verden. Eau de parfumen Parfums De Marly Meliora afslører din personligheds sider og fuldender din enestående karisma perfekt.

  • blomsterduft
  • frugtduft
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Røde bær, Solbær , Solbær
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Liljekonval, Ylang-Ylang
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Vanilje
Parfumekategori
blomstret, grøn

Om mærket Parfums De Marly

De luksuriøse nicheparfumer fra Parfums de Marly er inspireret af tiden under Louis XV, hvis passion for tryllebindende dufte var velkendt. Han elskede især intense og ekstravagante dufte fulde af fyldige duftnoter. Hver dag bad han om at få sit soveværelse parfumeret med en ny duft. Selv vandet i hans havefontæner havde en henrivende duft.

Parfums de Marly genopliver ånden fra de overdådige baller og festligheder, der fandt sted på Château de Marly som underholdning for hoffet og de udenlandske rangspersoner. Sammen med parfumekunstens ældgamle håndværk hylder Parfums de Marly også traditionen for hestevæddeløb. Disse væddeløb var trods alt en af Louis XVs yndlingshobbyer. Hver parfume er en hyldest til karakteren af en af de hesteracer, der var populære hos det franske hof. Det er derfor, du finder navne som Parfums de Marly Herod, Oajan og Pegasus i mærkets produkserie.

Hver duft fra Parfums de Marly bærer et stykke af den franske historie. Fordyb dig i de fyldige essenser, der er lavet af de fineste ingredienser, man har kendt siden parfumekunstens guldalder i 1700-tallet.

Anmeldelse Parfums De Marly Meliora1