Parfums De Marly Percival Eau de Parfum Unisex

Parfums De Marly Percival Eau de Parfum Unisex
Parfums De Marly Percival Eau de Parfum Unisex
Fri levering
125 ml
1.540,00kr

Kode: PDM00368 | På lager
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Parfums De Marly Percival
Ingredienser

Parfums De Marly Percival unisex eau de parfum er karakteriseret ved en forfinet duftkomposition, der er frisk og stærk på samme tid. Har du én gang duftet til den, kan du aldrig glemme den igen.

  • aromatisk citrusduft med en træagtig base
  • skabt af parfumør Hamid Merati-Kashani
  • duften blev introduceret i oktober 2018

Duftens komposition
De øverste noter i Parfums De Marly Percival vil først forfriske dig med en citruskombination af saftig bergamot, sød mandarin og geranium, der akkompagneres af aromatisk lavendel. Duftkompositionens blomsterkrydrede hjerte kombinerer essensen af silkejasmin og viol med en akkord af hedione, intens koriander og varm kanel. Den træagtige base i denne eau de parfum komplementeres af sensuel moskus og ambroxan.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Storkenæb, Lavendel, Mandarin
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Viol, Kanel, Hedione, Jasmin, Koriander
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ambroxan, Ravtræ, Ædelgran, Moskus, Clearwood
Parfumekategori
aromatisk, krydret

Om mærket Parfums De Marly

De luksuriøse nicheparfumer fra Parfums de Marly er inspireret af tiden under Louis XV, hvis passion for tryllebindende dufte var velkendt. Han elskede især intense og ekstravagante dufte fulde af fyldige duftnoter. Hver dag bad han om at få sit soveværelse parfumeret med en ny duft. Selv vandet i hans havefontæner havde en henrivende duft.

Parfums de Marly genopliver ånden fra de overdådige baller og festligheder, der fandt sted på Château de Marly som underholdning for hoffet og de udenlandske rangspersoner. Sammen med parfumekunstens ældgamle håndværk hylder Parfums de Marly også traditionen for hestevæddeløb. Disse væddeløb var trods alt en af Louis XVs yndlingshobbyer. Hver parfume er en hyldest til karakteren af en af de hesteracer, der var populære hos det franske hof. Det er derfor, du finder navne som Parfums de Marly Herod, Oajan og Pegasus i mærkets produkserie.

Hver duft fra Parfums de Marly bærer et stykke af den franske historie. Fordyb dig i de fyldige essenser, der er lavet af de fineste ingredienser, man har kendt siden parfumekunstens guldalder i 1700-tallet.

Anmeldelse Parfums De Marly Percival