Gå videre til hovedindhold

Parks London

Parks London

Det engelske mærke Parks London fremstiller det rette tilbehør til at få dit hjem til at dufte dejligt og skabe en behagelig stemning. I dets sortiment finder du 100 % naturlige lys, diffusere og rumsprays.

 

Parks London er et familieforetagende, der blev grundlagt af Carol Symons i 1989, og dermed begyndte hun at opfylde sin drøm. Hun åbnede en lille butik med gaveartikler og lys. Håndlavede lys med 100 % naturvoks var noget helt særligt på markedet, og Carols forpligtelse til at arbejde med naturvoks og råvarer, der stammer fra bæredygtige kilder, var uset på den tid.

Lys fra Parks London kan prale med et indhold af de bedste duftblandinger og Coreless Cleanburn® teknologi, der gør, at de bevarer den samme intense duft under hele brændtiden. Da de brænder usædvanligt rent, kan du nyde din yndlingsduft med vished om, at de ikke indeholder nogen skadelige stoffer. Prøv Parks London lys eller diffusere, der ikke indeholder alkohol, og skab en behagelig afslappende stemning derhjemme til unikke øjeblikke af velvære. 

Se hele teksten skjul tekst