Opstramning af hud

FILTER PÅ
  • Løftende
Filter
Prisklasse

til

Bruges ved
Mærke
Vis mere
Køn/aldersgruppe
Gratis gaver og tilbud
Anmeldelse
  •   11
  •   2
Bestsellere

Hvordan får du en opstrammet hud?

Dit CPR-nummer afslører måske din alder, men det gør din hud overhovedet ikke! Opdag kvalitetspleje til opstramning af hud, og giv din hud dens ungdommelige udseende tilbage.

Hvornår begynder man med opstramning af hud i ansigt? Ideelt allerede efter de tredive, når de første rynker viser sig, og huden begynder at miste sin naturlige spændstighed. Grundlaget for en løftende pleje er en opstrammende creme. I kombination med andre produkter som for eksempel et løftende serum, løftende øjencreme eller en løftende maske, vil du gøre det bedste for at opstramme huden i ansigtet mest muligt.

Hvilke ingredienser bør en løftende creme indeholde?

Det grundlæggende element i enhver creme til opstramning af huden er kollagen, hvis mængde i kroppen aftager med alderen. Lige så vigtig er hyaluronsyre, et fugtgivende stof, der intensivt hydrerer huden og samtidig stimulerer hudcellernes vækst.

Løftende serum til øjeblikkelig opstramning af huden

Et løftende serum indeholder mange gange flere aktive stoffer end en hvilken som helst creme til hudopstramning. Det betyder dog ikke, at det er nok kun at bruge serum. Begge produkter fungerer nemlig bedst sammen. Først renser du huden, bagefter påfører du et løftende serum og til sidst en løftende creme. Husk også at smøre den på halsen, hvor huden ofte begynder at blive slap først.

Flere tips til opstramning af huden

Det er ingen hemmelighed, at huden afspejler vores livsstil. Drik tilstrækkeligt med væske, få nok søvn, og tag dig godt at dit psykiske velbefindende. I det sidste tilfælde kan du kombinere det med noget nyttigt: sådan en løftende ansigtsmassage på skønhedssalon har ikke bare en positiv virkning på udglatning af rynker, men også på sindet.