Prada Luna Rossa Sport Eau de Toilette til mænd

Prada Luna Rossa Sport Eau de Toilette til mænd
Prada Luna Rossa Sport Eau de Toilette til mænd
100 ml
475,20kr

Kode: PRA0555 | På lager
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
I morgen onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Prada Luna Rossa Sport
Ingredienser

Koncentrér alle dine styrker mod et enkelt mål, der hedder sejr. Prada Luna Rossa Sport eau de toilette til mænd er et mikstur af maskuline essenser, der vil styrke din frygtløshed. Vær uovervindelig, og nyd den dejlige følelse af sejr og beundring fra omgivelserne.

  • frisk orientalsk-krydret aroma
  • til ambitiøse og sportslige mænd
  • virker som en dosis selvtillid hver dag

Duftens komposition
Tilstrømningen af energi begynder med en blanding af aromatiske enebær og den hotte ingefær. Gradvist vil maskulin lavendel begynde at dominere og støtte din ånds styrke. Den søde kombination af tonkabønner og vanilje giver duften den samme udholdenhed og intensitet, som du vil opnå i din præstation.

Duftens historie
Sport, glæden ved bevægelse og følelsen af uovervindelighed blev inspiration for duften Prada Luna Rossa Sport fra 2015. En attraktiv flakon i en kontrastfyldt kombination af rødt glas og glat, sølvfarvet metal hylder sejlsport, hvor både fysisk styrke, udholdenhed og beslutsomhed er vigtigt.

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), COUMARIN, LINALOOL, BUTYLPHENYL, METHYLPROPIONAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Parfumekategori
orientalsk, krydret

Om mærket Prada

Pradas modeshows bringer altid noget nyt, uventet og revolutionært med sig. Deres kollektioner er unikke, skabt med tilsyneladende modstridende elementer med den intention om at fremme en reaktion – hvad enten den er emotionel eller intellektuel. Denne energi og unikke tilgang afspejles i enhver Prada-duft.

En genial ide, en bestemt teknik eller en eksklusiv ingrediens – en typisk Prada-parfume rummer alle tre, og alligevel er den under konstant genopfindelse, brudt ned til små dele og samlet igen i kombination med noget uforudset. Processen forårsager altid noget hidtil uset, ofte decideret mystisk. De gamle, velkendte dufte genopdages og omarbejdes til noget helt nyt og utroligt.

Drag ud på en duftrejse af skønhed og luksus. Prøv den ikoniske Prada Candy til kvinder eller den klassiske Prada Luna Rossa til mænd, og lad dig selv blive løftet op i de ukendte riger, ved hjælp af magien fra Prada, et af verdens førende modehuse.

Anmeldelse Prada Luna Rossa Sport