Rasasi Junoon Satin Pour Homme Eau de Parfum til mænd

Rasasi Junoon Satin Pour Homme Eau de Parfum til mænd
Rasasi Junoon Satin Pour Homme Eau de Parfum til mænd
50 ml
524,50kr

Kode: RSS0707 | Mere end 5 stk. på lager
1
GLS
tirsdag 9.3.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 5.3.2021

Duftbeskrivelse Rasasi Junoon Satin Pour Homme
Ingredienser

Hvor forførende en duft fra Orienten, afslører eau de parfumen til mænd Rasasi Junoon Satin Pour Homme . Hemmelighedsfuld og det strejf af magi, som den udstråler, vækker alles nysgerrighed omkring dig.

  • orientalsk duft
  • træduft
  • blomsterduft
  • vil understrege sexappealen og den naturlige maskulinitet
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Composition
Moskus, Agartræ, Blomstrede duftnoter, Krydderier, Bergamot
Parfumekategori
orientalsk, blomstret

Om mærket Rasasi

Giv dig hen til magien af luksusparfumer fra Dubai-mærket Rasasi. De vil tryllebinde enhver kender af orientalske parfumer, men de er lige så elskværdige for dem, som foretrækker de lettere og mere forfriskende kompositioner. Opdag de usædvanlige dufte fra et land langt, langt borte.

 

Rasasi er en familie drevet virksomhed, som blev grundlagt i 1979. Grundlæggeren Abdul Razzak Kalsekars vision var enkel – tiltræk kunder ved at tilbyde høj kvalitet, unikhed og eksklusivitet i enhver Rasasi-parfume. Deres orientalske parfumer tæller Rasasi La Yuqawam eau de parfume – udgaven til kvinder indeholder pulserende sandeltræ, udsøgt kanel og moskus, mens herrevarianten indeholder rav, læder og ruskind ledsaget af træagtige noter.

Hvis du er på jagt efter noget mere klassisk, kan du prøve Rasasi Blue Lady, der er som en buket af friske blomster med et strejf af citrus. Blomstrede og frugtige toner udgør også kernen i den sensuelle og indtagende Rasasi Hawas For Her eau de parfume. Denne parfume fås også i en udgave til mænd, denne gang med noter af rav, bergamot og orangeblomst.

Anmeldelse Rasasi Junoon Satin Pour Homme