RasasiLa Yuqawam Eau de Parfum til mænd

6×
Rasasi La Yuqawam Eau de Parfum til mænd
Rasasi La Yuqawam Eau de Parfum til mænd
75 ml
460,90kr

På lager | Kode: RSS0186
1
Post Nord MyPack Home
mandag 13.12.2021
Afhentning i butik
mandag 13.12.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 9.12.2021

Vidst du, at La Yuqawam betyder "uimodståelig" på arabisk? Og denne duft er helt afgjort også uimodståelig. Rasasi La Yuqawam Eau de Parfum til mænd er indbegrebet af elegance og sanselighed, og den vil med glæde holde dig med selskab hele dagen. Den holder nemlig vidunderligt længe!

  • en orientalsk duft
  • til den charmerende mand
  • især til specielle lejligheder, men også til almindelig brug

Duftens komposition
Den uimodståelige duft, Rasasi La Yuqawam, betager dig lige fra starten med sine delikate essenser af saftige hindbær, der til sidst fuldendes af de berusende noter af dragende safran og sanselig timian. Derefter frigives en silkeagtig aroma af yndefuld jasmin, spændende røgelse og den unikke akkord af malurt. Duftens bund er sammensat af hemmelighedsfulde træagtige noter, ambra, ren læder og luksusruskind.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Safran, Hindbær, Timian
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Frankincense, Bynke, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ruskind, Læder, Træagtige noter, Rav
Parfumekategori
orientalsk

Giv dig hen til magien af luksusparfumer fra Dubai-mærket Rasasi. De vil tryllebinde enhver kender af orientalske parfumer, men de er lige så elskværdige for dem, som foretrækker de lettere og mere forfriskende kompositioner. Opdag de usædvanlige dufte fra et land langt, langt borte.

 

Rasasi er en familie drevet virksomhed, som blev grundlagt i 1979. Grundlæggeren Abdul Razzak Kalsekars vision var enkel – tiltræk kunder ved at tilbyde høj kvalitet, unikhed og eksklusivitet i enhver Rasasi-parfume. Deres orientalske parfumer tæller Rasasi La Yuqawam eau de parfume – udgaven til kvinder indeholder pulserende sandeltræ, udsøgt kanel og moskus, mens herrevarianten indeholder rav, læder og ruskind ledsaget af træagtige noter.

Hvis du er på jagt efter noget mere klassisk, kan du prøve Rasasi Blue Lady, der er som en buket af friske blomster med et strejf af citrus. Blomstrede og frugtige toner udgør også kernen i den sensuelle og indtagende Rasasi Hawas For Her eau de parfume. Denne parfume fås også i en udgave til mænd, denne gang med noter af rav, bergamot og orangeblomst.