Rasasi Rumz Al Rasasi Leo Pour Lui Eau de Parfum til mænd

Rasasi Rumz Al Rasasi Leo Pour Lui Eau de Parfum til mænd
Rasasi Rumz Al Rasasi Leo Pour Lui Eau de Parfum til mænd
50 ml

Kode: RSS0598 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Rasasi Rumz Al Rasasi Leo Pour Lui
Ingredienser

Eau de parfumen til mænd Rasasi Rumz Al Rasasi Leo Pour Lui hjælper dig med at vise din maskulinitet, styrke og mod, som du gemmer i dig. Duften flyder over af maskulinitet og understreger perfekt din karakter for hvert skridt.

  • krydderduft
  • træduft
  • blomsterduft
  • til den dynamiske ledende personlighed
  • velegnet duft til hverdagsbrug
  • enestående parfume til den særlige anledning

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Melon, Bergamot, Citron, Lime, Ananas, Blomme, Sort peber
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Jasmin, Liljekonval, Fresia
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ceder, Ambra, Læder, Hvid moskus, Patchouli, Slåenlav
Parfumekategori
krydret

Om mærket Rasasi

Giv dig hen til magien af luksusparfumer fra Dubai-mærket Rasasi. De vil tryllebinde enhver kender af orientalske parfumer, men de er lige så elskværdige for dem, som foretrækker de lettere og mere forfriskende kompositioner. Opdag de usædvanlige dufte fra et land langt, langt borte.

 

Rasasi er en familie drevet virksomhed, som blev grundlagt i 1979. Grundlæggeren Abdul Razzak Kalsekars vision var enkel – tiltræk kunder ved at tilbyde høj kvalitet, unikhed og eksklusivitet i enhver Rasasi-parfume. Deres orientalske parfumer tæller Rasasi La Yuqawam eau de parfume – udgaven til kvinder indeholder pulserende sandeltræ, udsøgt kanel og moskus, mens herrevarianten indeholder rav, læder og ruskind ledsaget af træagtige noter.

Hvis du er på jagt efter noget mere klassisk, kan du prøve Rasasi Blue Lady, der er som en buket af friske blomster med et strejf af citrus. Blomstrede og frugtige toner udgør også kernen i den sensuelle og indtagende Rasasi Hawas For Her eau de parfume. Denne parfume fås også i en udgave til mænd, denne gang med noter af rav, bergamot og orangeblomst.

Anmeldelse Rasasi Rumz Al Rasasi Leo Pour Lui