RasasiSafina Eau de Parfum til kvinder

Rasasi Safina Eau de Parfum til kvinder
Rasasi Safina Eau de Parfum til kvinder
100 ml

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: RSS0108

Kombinationen af blidhed og styrke, der gemmer sig i enhver kvinde, har nu fået form i duftenes verden. Eau de parfumen Rasasi Safina afslører din personligheds sider og fuldender din enestående karisma perfekt.

  • træduft
  • aldehydduft
  • orientalsk duft
  • til frigjorte kvinder, der ikke er bange for at gå mod strømmen
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Citrusfrugt, Grønne noter, Rabarber, Aldehyder
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Orris, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Balsamico, Mos, Cypres, Ylang-Ylang, Træ, Sandeltræ, Patchouli
Parfumekategori
blomstret, chypre

Giv dig hen til magien af luksusparfumer fra Dubai-mærket Rasasi. De vil tryllebinde enhver kender af orientalske parfumer, men de er lige så elskværdige for dem, som foretrækker de lettere og mere forfriskende kompositioner. Opdag de usædvanlige dufte fra et land langt, langt borte.

 

Rasasi er en familie drevet virksomhed, som blev grundlagt i 1979. Grundlæggeren Abdul Razzak Kalsekars vision var enkel – tiltræk kunder ved at tilbyde høj kvalitet, unikhed og eksklusivitet i enhver Rasasi-parfume. Deres orientalske parfumer tæller Rasasi La Yuqawam eau de parfume – udgaven til kvinder indeholder pulserende sandeltræ, udsøgt kanel og moskus, mens herrevarianten indeholder rav, læder og ruskind ledsaget af træagtige noter.

Hvis du er på jagt efter noget mere klassisk, kan du prøve Rasasi Blue Lady, der er som en buket af friske blomster med et strejf af citrus. Blomstrede og frugtige toner udgør også kernen i den sensuelle og indtagende Rasasi Hawas For Her eau de parfume. Denne parfume fås også i en udgave til mænd, denne gang med noter af rav, bergamot og orangeblomst.