Rasasi Shuhrah Pour Homme Eau de Parfum til mænd

4×
Rasasi Shuhrah Pour Homme Eau de Parfum til mænd
Rasasi Shuhrah Pour Homme Eau de Parfum til mænd
90 ml

Kode: RSS0565 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Rasasi Shuhrah Pour Homme
Ingredienser

I den minimalistiske flakon venter dig en sanselig oplevelse. Rasasi Shuhrah Pour Homme eau de parfum er en frisk og dog træagtig maskulin duft, der vil understrege din karisma og fremhæve din personlighed.

  • en træagtig, aromatisk duft
  • først og fremmest ideel til de kolde dage
  • til den moderne mand

Duftens komposition
Rasasi Shuhrah Pour Homme eau de parfum skjuler en kombination af bergamot, røgelse, cedertræ og oud med blomsterakkorder.

Ingredienser

Parfumekategori
frugtig

Om mærket Rasasi

Giv dig hen til magien af luksusparfumer fra Dubai-mærket Rasasi. De vil tryllebinde enhver kender af orientalske parfumer, men de er lige så elskværdige for dem, som foretrækker de lettere og mere forfriskende kompositioner. Opdag de usædvanlige dufte fra et land langt, langt borte.

 

Rasasi er en familie drevet virksomhed, som blev grundlagt i 1979. Grundlæggeren Abdul Razzak Kalsekars vision var enkel – tiltræk kunder ved at tilbyde høj kvalitet, unikhed og eksklusivitet i enhver Rasasi-parfume. Deres orientalske parfumer tæller Rasasi La Yuqawam eau de parfume – udgaven til kvinder indeholder pulserende sandeltræ, udsøgt kanel og moskus, mens herrevarianten indeholder rav, læder og ruskind ledsaget af træagtige noter.

Hvis du er på jagt efter noget mere klassisk, kan du prøve Rasasi Blue Lady, der er som en buket af friske blomster med et strejf af citrus. Blomstrede og frugtige toner udgør også kernen i den sensuelle og indtagende Rasasi Hawas For Her eau de parfume. Denne parfume fås også i en udgave til mænd, denne gang med noter af rav, bergamot og orangeblomst.

Anmeldelse Rasasi Shuhrah Pour Homme4