Gå videre til hovedindhold

Schmidt's

Om Schmidt's

Er du interesseret i en sund livsstil? Tænk på din skønhedsrutine, og vælg produkter, som ikke alene virker, men som også indeholder naturlige ingredienser. Schmidts produkter til personlig pleje er fulde af urter og mineraler, og vil i den grad gøre indtryk på dig.

I 2010 inspirerede the Maker Movement amerikaneren Jamie Schmidt til at udvikle nogle ideer til hvordan hun kunne skabe sin egen deodorant. Hun ønskede at designe et produkt, der ikke alene ville fungere, men også dufte godt, og være sikkert for hele familien at bruge. Hendes indsats bar frugt, og fem år senere blev entreprenøren Michael Cammarata interesseret i hendes forretning. Sammen byggede de et globalt succesfuld mærke for naturlig hudpleje.

Den ikoniske Schmidts-deodorant er i dag tilgængelig i form som en deostick, en deo roll-on eller en deo glasbeholder. Ud over de rene, naturlige ingredienser, som også egner sig til veganere, vil dette produkt imponere dig med sin række af indtagende dufte. Mærkets sortiment bliver udviet, dette betyder, at du i dag kan købe en Schmidts-tandpasta eller sæbe.

Se hele teksten skjul tekst