Schwarzkopf Professional Blondme Fornyende hårmaske til alle blonde nuancer

Schwarzkopf Professional Blondme Fornyende hårmaske til alle blonde nuancer
Schwarzkopf Professional Blondme Fornyende hårmaske til alle blonde nuancer
200 ml
113,20kr

Kode: SCW2979 | På lager
1
GLS
onsdag 20.1.2021
UPS Air Mail
onsdag 20.1.2021

Produktbeskrivelse Schwarzkopf Professional Blondme
Egenskaber

Hårmaske Schwarzkopf Professional Blondme står for et uerstatteligt skridt i hårplejens ritual. Forkæl dit hår med en kort regeneration, og dit hår overrasker dig med vitalitet og skønhed.

Egenskaber:

  • genopretter hårets struktur
  • styrker hårets fibre
  • giver håret en strålende glans
  • giver intensiv fugt

Brugsvejledning:
Påfør i fugtigt hår, vasket med shampoo. Lad den virke i det tidsrum, der er angivet på emballagen, og skyl derefter grundigt.

Egenskaber

Hårtype
lyst og afbleget hår
Effekter
Farvebeskyttelse
Hovedbundstype
alle hovedbundstyper

Om mærket Schwarzkopf Professional

En professionel tilgang og en lidenskab for hårpleje har karakteriseret Schwarzkopf Professional i mere en 100 år. Mærket forstår hår perfekt og ved, hvordan man skal pleje det, for at det skal forblive sundt og lækkert til alle tider. Dette succesfulde og dynamiske mærke blev skabt på et lille apotek i Berlin, ejet af kemikeren Hans Schwarzkopf. Hans hårplejeprodukt, baseret på innovative teknologier har revolutioneret hårplejeverdenen. Innovation, kvalitet og kreativitet har forblevet mærkets kerneværdier op til i dag. Schwarzkopf Professionel hårpleje er førende indenfor hårpleje med mere end 7600 patenter og evnen til at komme op med løsninger til selv de mest krævende og kræsne kunder. Schwarzkopf Professionel hårfarver er kernen i mærkets portefølje og kan prale af en enestående kvalitet, takket være de bedste frisører og andre eksperter indenfor hårfarve.

Anmeldelse Schwarzkopf Professional Blondme