Gå videre til hovedindhold

Sesderma

Om Sesderma

Sesderma er et brand med innovativ dermokosmetik, hvis produkter er baseret på de seneste resultater inden for dermatologi og genokosmetik. Denne spanske virksomhed har sat trends inden for moderne hudpleje, deres produkter er ekstremt effektive og har vundet mange prestigefyldte priser.

 

Historien om Sesderma starter tilbage i 1989, da virksomheden blev grundlagt af den verdenskendte hudlæge Dr. Gabriel Serrano. Nu om stunder er Sesdermas hudpleje tilgængelig i næsten 60 lande rundt om i verden, og deres produkter er værdsat af både kunder og eksperter. Sesderma var også et af de første brands, der introducerede dermokosmetik, hvor der anvendes revolutionerende nanoteknologi, der får aktive ingredienser til at trænge ind i de dybeste lag af huden.

Nogle af brandets mest populære serier er Sesderma C-Vit og Sesderma Azelac, især Sesderma-maske, Sesderma-scrub eller Sesderma Salises-gel til ansigt og krop. Vi anbefaler også Sesderma Hidraderm Facial renselotion og Sesderma SPF 50-solpleje.

Se hele teksten skjul tekst