ShiseidoPureness Matifying Compact Oil-Free Foundation Kompakt foundation SPF 15

Shiseido Pureness Matifying Compact Oil-Free Foundation Kompakt foundation SPF 15
Shiseido Pureness Matifying Compact Oil-Free Foundation Kompakt foundation SPF 15
Specialtilbud
Skygge 10 Light Ivory 11 g
240,40kr

På lager | Kode: SHI0281
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 10.12.2021

Hvordan ville du beskrive din hud? Hvis den skinner på forskellige steder og ikke har en ensartet farve, så har du brug for den kompakte foundation, Shiseido Pureness Matifying Compact Oil-Free Foundation, der både holder huden mat og beskytter den mod tørhed.

Denne kompakte pudderfoundations oliefrie sammensætning sørger for, at du får en fejlfri hud uden synlige porer og giver den desuden farvedækning, så du hele dagen kan føle dig smuk og selvsikker.

Egenskaber:

  • matterer huden og giver farvedækning
  • minimerer porernes synlighed og ufuldkommenheder
  • hjælper med at absorbere overskydende hudfedt
  • beskytter huden mod udtørring og solens stråler
  • har en pudderagtig konsistens
  • et kompakt etui

Ingredienser:

  • SPF 15
  • ikke-komedogen
  • dermatologisk testet

Brugsanvisning:
Med en makeupbørste påfører du først foundation midt på ansigtet, og derefter fortsætter du ud mod siderne. Du kan også bruge den vedlagte applikatorsvamp.

Fuld sammensætning

MICA, TALC, POLYMETHYL METHACRYLATE, DIMETHICONE, DIISOSTEARYL MALATE, ZINC MYRISTATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE (OCTINOXATE), SILICA, SORBITAN SESQUIISOSTEARATE, PHENYL TRIMETHICONE, METHICONE, TOCOPHEROL, BHT, ETHYLPARABEN, PARFUM, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77492 / IRON OXIDES, CI 77491 / IRON OXIDES, CI 77499 / IRON OXIDES Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
kompakt, pudder
Tonetype
fedtet, problematisk, kombineret
Effekter
Foryngende
Dækning
Medium
Solbeskyttelse
med SPF
Effekt
Mat
Foundationskygge
lys

Det japanske luksusmærke Shiseido har været med til at definere skønhedsbegrebet i mere end 140 år. Mærkets filosofi er baseret på den opfattelse, at skønhed ikke kun er et visuelt fænomen, men først og fremmest en følelse.

 

Mærket kan bryste sig af en lang og indholdsrig historie. Siden begyndelsen har Shiseido taget det bedste fra vestlig hudpleje og kombineret det med traditionelle asiatiske værdier. Shiseido har opnået ikonstatus i kraft af deres succesfulde nyskabelser såvel som tidløse produkter. Virksomheden udvikler konstant nye teknologier inden for hudpleje og er gennem årene blevet en autoritet i skønhedsorienteret forskning.

Når det kommer til kvalitet, effektive ingredienser og miljømæssig ansvarlighed, placerer Shiseido sig langt over standarden. Uanset om du vælger en Shiseido-duft, en af deres førsteklasses hudplejeprodukter, Shiseido-makeup eller Shiseido-solcreme – dette luksusmærke fra Japan vil altid sørge for fantastiske resultater og forstærke din naturlige skønhed.