Gå videre til hovedindhold

Sådan vælger du hightech erotisk legetøj

Er du vild med den mest moderne teknologi og hightech-nyheder inden for elektronik? Og hvad med inden for erotik? Har du nogen sinde overvejet at anskaffe dig smart erotisk legetøj?
Producenterne er nået langt på rejsen efter nydelse, og på markedet kan du nu finde smart-vibratorer eller vibratoræg, der kan styres via telefon, måske fra den anden side af jordkloden. Og med sådanne legesager... vil du aldrig mere føle dig ensom.


 Hvad gør hightech anderledes?

Hightech erotiske hjælpemidler tilbyder et utal af muligheder; de vil simpelthen vise dig en ny og hidtil ukendt dimension ved solo-erotik og vil uden tvivl også sætte krydderi på sex med din partner.
En grundlæggende forskel og fordel i forhold til almindeligt legetøj er styring via smartphone eller smartur. Dette kan du for eksempel udnytte på lange forretningsrejser, når du er i kontakt med din partner via videochat, og du også på afstand lader dem bringe dig til højdepunktet af nydelse.

Hvis du godt kan lide at spille, vil du i hightech helt sikkert opdage et uventet spilelement. I mobilappen kan du nemlig gå videre til de næste niveauer, følge antal forbrændte kalorier eller indstille din egen "træningsplan". 

Og hvad siger du til et program, der vibrerer i rytme til den musik, du godt kan lide! Det synes vi er ret cool.

 

Smart-æg

Et vibratoræg med fjernbetjening er et lille, men meget effektivt stykke legetøj til at opdage nye muligheder. Det er et af mest populære erotiske hjælpemidler, og det opfordrer bogstaveligt talt til leg og eksperimenteren, enten alene eller som par.
Vibratoræg har en så blød overflade af silikone, at du vil have lyst til at kærtegne dig selv med det. Brug en vandbaseret glidecreme, der ikke vil skade silikonen, til at gøre indføring nem og behagelig. Ægget er nemt og meget intuitivt at anvende. Du skal bare placere den større del i skeden og så nyde de behagelige vibrationer
.
Æggene har op til 10 universelle programmer og tilbyder et utal af muligheder for at skabe dine egne. Du kan gemme dem i en liste og overgive dig til de foretrukne vibrationer igen og igen.
Musiktilstanden, der får ægget til at vibrere i rytme til din yndlingsmusik, lover mest mulig nydelse. Uanset om du er fan af Beethoven, latinsk samba eller noget hårdere, kan vi garantere, at det at lytte til musik aldrig vil være det samme igen.

Hører du til de kvinder, der elsker det hemmelighedsfulde? Med et æg kan du uden bekymring nyde det når som helst og hvor som helst. Uden problemer i baren eller under et langt og kedeligt kursus. Det indførte æg kan ikke ses eller høres på nogen måde. Og det eneste, der kan afsløre dig, er et saligt smil.

Tip! Føler du, at du har brug for at styrke bækkenbunden? Så er et vibratoræg et godt hjælpemiddel!

 

Vibratorer til par med fjernbetjening

I den seneste tid er der sket en revolution inden for vibratorer, og i udseende minder de om designerlegetøj med mange forskellige former og farver. Ud over designet innoverer producenterne også den teknologiske side. Kender du for eksempel en smart-vibrator til par?
Visuelt og funktionelt ligner den et vibrerende æg. Du kan genkende den på U-formen, der på samme tid kan stimulere både klitoris, G-punktet og partnerens penis. Hvordan?! Det er simpelt. Den ene del fører du ind i dig sammen med din partners penis, og den anden tilfredsstiller dig ovenfra på klitoris. Og da et billede kan fortælle mere end tusind ord, så tag et kig nedenfor for at se, hvordan sådan en parvibrator ser ud og ... sæt gang i fantasien.
Når du vælger erotiske hjælpemidler af enhver slags, bør du også overveje, om de er vandtætte, for det er ikke alt legetøj, du kan bruge i badekarret eller under bruseren.

 En app, mange hjælpemidler

Et absolut musthave til natbordet for alle kvinder er en klitorisstimulator. Et lille og meget diskret legetøj, der kombinerer uforglemmelige trykbølger med vibrationer. Den vil føre dig til det ønskede niveau på bare få minutter, og den kan normalt også fås i en sød rejseudgave, der vil passe i enhver håndtaske.
Og hvad så til din partner? Prøv for eksempel en vibrerende penisring, der (nænsomt!) bremser blodgennemstrømningen i penis og dermed gør det muligt at holde en mere langvarig og hårdere erektion. Som regel har den flere vibrationsintensiteter, som I kan styre på selve ringen for at tilfredsstille jer begge.