s.OliverWomen Eau de Parfum til kvinder

s.Oliver Women Eau de Parfum til kvinder
s.Oliver Women Eau de Parfum til kvinder
30 ml
217,25kr

Mere end 5 stk. på lager | Kode: SOL01277
1
Post Nord MyPack Home
I morgen mandag 29.11.2021
Afhentning i butik
torsdag 2.12.2021
UPS Air Mail
tirsdag 30.11.2021

Tillad dig selv en duft, der vil få alle til at se dig i ethvert selskab. Eau de parfumen til kvinder s.Oliver Women er indbegrebet af luksus og eksklusivitet, og dens eksklusive duftsammensætning vil glæde selv de mest krævende.

  • blomsterduft
  • citrusduft
  • træduft
  • til den moderne kvinde i det 21. århundrede
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Fuld sammensætning

ALCOHOL,FRAGRANCE,(PARFUM),WATER,(AQUA),HYDROXYISOHEXYL,3-CYCLOHEXENE,CARBOXALDEHYDE,BUTYLPHENYL,METHYLPROPIONAL,BENZYL,SALICYLATE,LIMONENE,LINALOOL,ALPHA-ISOMETHYL,IONONE,HEXYL,CINNAMAL,CITRONELLOL,HYDROXYCITRONELLAL,GERANIOL,CITRAL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Rød æble, Lime, Bergamot
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Blomstrede duftnoter, Moskus
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Sandeltræ
Parfumekategori
blomstret, træagtig