Sololie

Bestsellere

Opdag de bedste sololier

Se supergodt ud med din smukt solbrændte hud! Sololie med faktor beskytter dig perfekt mod skadelige UV-stråler. Den er nem at smøre ud og hjælper dig med at få en endnu smukkere solbrændt hud!

Hvordan vælger du en sololie?

Vil du gerne blive smukt solbrændt, men uden risiko? Find ud af, hvilken sololie, der er den bedste for dig. Det eneste du har brug for er at kende din fototype, så du ifølge den nemt kan vælge en passende SPF. Det gælder generelt, at jo lysere hud, desto højere SPF.

SPF 50+

  • Fototype I: Du har meget lys hud, rødt hår og fregner, og du bliver nærmest altid forbrændt.
  • Fototype II: Du har bleg hud, lyst hår og fregner. Din hud bliver rød i solen, og du bliver ofte forbrændt.

SPF 20+

  • Fototype III: Du har lysebrun hud, brunt til mørkt hår, du har let ved at blive solbrændt.
  • Fototype IV: Du har mørk hud, meget mørkt hår, du bliver næsten aldrig solskoldet.

SPF 10+

  • Fototype V: Du har meget mørk hud og mørkt til sort hår. Du har let ved at blive solbrændt, og du bliver næsten aldrig solskoldet.
  • Fototype VI: Du har mørk hud og hår. Din hud bliver praktisk talt aldrig solskoldet.

Forskellige typer af olie til solbadning

Hvis du har svært ved at blive solbrændt, så prøv en speciel sololie med betakaroten! Hvis du leder efter maksimal beskyttelse mod solens stråler, vælger du en tørolie til solbadning med SPF 50. Og for at gøre den så nem som muligt at påføre, vælger du en sololie på spray.

Tørolie til solbadning

Synes du ikke om den fedtede følelse, der følger med brug af olie? En tørolie til solbadning bliver lettere absorberet, og med sin fløjlsbløde konsistens fedter den ikke – derfor egner den sig også til at bruge i håret!

Olie til at fremme solbruning

Længes du efter en perfekt solbrændt hud, som man får det ved havet? Prøv en sololie med betakaroten eller en sololie til at blive hurtigt solbrun. Produkterne fremmer den naturlige bruningsproces og forøger dens intensitet. Din gyldne hud vil holde i månedsvis!