SpiriTime Gourmet Time Kosmetiksæt

SpiriTime Gourmet Time Kosmetiksæt
SpiriTime Gourmet Time Kosmetiksæt
Specialtilbud
35,50kr

Kode: SPI00564 | På lager

Gourmet Time Fugtgivende brusegel 50 ml + Gourmet Time Nærende bodycreme 50 ml + Gourmet Time Fugtgivende håndcreme 30 ml

1
GLS
onsdag 10.3.2021
UPS Air Mail
tirsdag 9.3.2021

Produktbeskrivelse SpiriTime Gourmet Time
Egenskaber

Sættet indeholder:

  • Gourmet Time Fugtgivende brusegel 50 ml
  • Gourmet Time Nærende bodycreme 50 ml
  • Gourmet Time Fugtgivende håndcreme 30 ml

Egenskaber

Hudtype
til alle hudtyper
Sættype
Rejsesæt, Gavesæt

Om mærket SpiriTime

Det franske mærke SpiriTime tilbyder kosmetik af høj kvalitet til daglig hudpleje. Produkterne har en blid sammensætning med indhold af udvalgte naturlige stoffer, der på behagelig vis forkæler krop og sind. Plejende kosmetik med sensuelle dufte og unikke ingredienser vil glæde dig hele dagen.

SpiriTime-produkter indeholder sjældne naturolier og aktive stoffer, der giver huden den nødvendige fugtighed, ernæring og naturlige elasticitet. Blomsterekstrakt af lavendel, jasmin og rose sikrer huden silkeagtig blødhed og regenerering. Frugtekstrakter fra hindbær, mango og mandariner virker som antioxidant, og kaffe- og vaniljeekstrakt beroliger og fremkalder en unik følelse af afslapning og velvære.

SpiriTime er en række produkter til daglig hygiejne og effektiv kosmetisk pleje. Sammensætning af ​​produkterne gør, at de er skånsomme mod huden, og de indeholder ikke silikoner, paraffin eller mineralolier. Med fransk kosmetik fra SpiriTime oplever du den perfekte harmoni mellem krop og sind!

Anmeldelse SpiriTime Gourmet Time