The Different CompanyTokyo Bloom Eau de Toilette kan genopfyldes Unisex

The Different Company Tokyo Bloom Eau de Toilette kan genopfyldes Unisex
The Different Company Tokyo Bloom Eau de Toilette kan genopfyldes Unisex
100 ml
725,00kr

På lager | Kode: TDC0522
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 10.12.2021

Forestil dig, at du sidder på en bænk i en japansk have. Du lytter til vandløbets klukken, vindens hvisken i trækronerne og dråber af varm regn, der falder på lotusblade. Duften af det japanske forår bringer opfriskning, ro og tilfredshed. Med sine florlette, blomsteragtige og grønne noter skaber eau de toiletten, The Different Company Tokyo Bloom, netop sådan en illusion.

  • en frisk, grøn og urteagtig duft
  • en æterisk duft til både kvinder og mænd
  • den lette duft understreger forårsstemningen smukt

Duftens komposition
Tokyo Bloom er en let og drømmende duft som blade fra kirsebærblomster båret af vinden. De indledende noter af basilikum, mælkebøtte og solbærblade tilfører duften friskhed og fremkalder et indtryk af nyslået græs. Alpeviol og jasmin føles som silke mod den duftende hud. Pokkenholt, moskus og en dråbe af ambra minder om træernes forårsenergi, når de er ved at begynde at blomstre.

Duftens historie
I Japan har man fem årstider. Efter foråret kommer regntiden nemlig, og først derefter følger sommeren. Da hun skabte denne duft, lod parfumeskaberen Emilie Coppermann sig inspirere af de blomstrende træers skønhed i det japanske forår, når regnen får jorden overalt til at dufte af en frisk duft, hvori den grønne duft af græs blander sig med knoppernes lette nektaragtige duft.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Basilikum, Mælkebøtte, Solbær
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Pokkenholt, Moskus, Rav
Parfumekategori
aromatisk, grøn