Trussardi My Land Eau de Toilette til mænd

Trussardi My Land Eau de Toilette til mænd
Trussardi My Land Eau de Toilette til mænd
100 ml
563,10kr

Kode: TRU0458 | På lager
1
GLS
torsdag 28.1.2021
UPS Air Mail
onsdag 27.1.2021

Duftbeskrivelse Trussardi My Land
Ingredienser

Eau de toiletten til mænd Trussardi My Land hjælper dig med at vise din maskulinitet, styrke og mod, som du gemmer i dig. Duften flyder over af maskulinitet og understreger perfekt din karakter for hvert skridt.

  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • til den dynamiske ledende personlighed
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Mandarin
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Lavendel, Viol
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Vetiver, Læder, Kashmirtræ
Parfumekategori
aromatisk

Om mærket Trussardi

Trussardi er essensen af italiensk livsstil. Mærket blev skabt i 1911 i Bergamo og fokuserede oprindeligt på produktionen af kvalitetshandsker. I løbet af de følgende årtier blev det et af de mest succesfulde italienske modemærker. Særligt i 1960'erne ophøjede Nicola Trussardi deres lædervarer til topkvalitet med førsteklasses materialer og nyskabende teknologier. Snart begyndte virksomheden at fremstille andet tilbehør, designertøj til kvinder og mænd, og selv bilinteriører til Alfa Romeo.

Trussardis dufte afspejler italiensk tradition og kultur såvel som de seneste trends. Hver Trussardi-duft repræsenterer disse værdier inspireret af den italienske livsstil. Du kan begynde at udforske deres sortiment med Trussardi My Name Eau de Parfum til kvinder eller kultklassikeren Trussardi My Land til mænd. Nyd essensen af italiensk elegance, kvalitet og charme.

Anmeldelse Trussardi My Land