Vichy Slow Âge Foryngende og iltgivende natbehandling

Vichy Slow Âge Foryngende og iltgivende natbehandling
Vichy Slow Âge Foryngende og iltgivende natbehandling
50 ml
215,00kr

Kode: VCH04898 | På lager
1
GLS
onsdag 19.5.2021
UPS Air Mail
mandag 17.5.2021

Beskrivelse Vichy Slow Âge
Egenskaber

Din hud bliver hver dag udsat for luftforurening, stress eller UV-stråler. Et velforberedt ansigt vil dog ikke blive negativt påvirket af noget af det. Natplejen, Vichy Slow Âge, forsyner huden med nødvendig ilt under søvnen og hjælper den således aktivt med dens naturlige fornyelse.

Natplejen, der er en skånsom gel, tilfører umiddelbar hydrering, udglatter huden og gør den ensartet og blød, også om morgenen, når du vågner. Din perfekt forberedte hud vil derfor nemt kunne forsvare sig mod de daglige påvirkninger fra et krævende byliv.

Egenskaber:

  • fornyer og styrker den naturlige hudbarriere
  • nærer huden intensivt og fjerner rynker fra den
  • virker antioxiderende og opfrisker
  • giver huden glød og hydrerer den i dybden
  • en let sammensætning trænger hurtigt ind og efterlader ikke en fedtet film
  • produktet er hypoallergent

Ingredienser:

  • resveratrol – fremmer cellerespiration i huden og helbreder den
  • baicain – eliminerer tegn på aldring i huden
  • probiotisk bifidusderivat – styrker hudens beskyttende funktion
  • termalvand fra Vichy – fremmer hudens naturlige modstandsdygtighed

Anvendelse:
Påfør plejen hver aften på omhyggeligt renset hud på ansigt og hals. Undgå området rundt om øjnene. Du kan også bruge den 1× om ugen som en maske, som du påfører i et tyndt lag. Lad den virke i 10 minutter.

Egenskaber

Konsistens
creme
Tonetype
til alle hudtyper, Rynker og moden hud
Effekter
Hydrering, Foryngende, Lysnende, Revitalisering, Regenerering, replumping
Bruges ved
nat
Aktive ingredienser
probiotika

Om mærket Vichy

Vichys hudpleje er synonym med pålidelighed og høj kvalitet. Deres produkter er designet til at give den helt rigtige pleje til enhver hudtype, herunder den mest sensitive af slagsen. Kombinationen af dulmende og genoplivende mineraliseret mineralvand fra Vichy og andre aktive ingredienser fører til synlige resultater inden for få dage. Mineralvandets hemmelighed har været kendt i århundreder – de antikke romere dedikerede endda denne varme kilde til skønhedsgudinden. Vichy er et pragteksempel på en vellykket fusion mellem skønhed og videnskab. Dets nøgleværdier er synlige resultater, teknologier baseret på den seneste forskning, et strengt etisk regelsæt, og formularer, der egner sig til alle hudtyper. Vichy-produkter hjælper mennesker over hele verden med at pleje deres hud hver dag. Vichys laboratorier har til mission at udvikle hudplejeserier til enhver hudtype og levere de bedste produkter til hele familien. Uanset dine skønhedsbehov har Vichys hudpleje altid det rigtige svar.

Anmeldelse Vichy Slow Âge