Victoria's Secret Bombshell Oud Eau de Parfum til kvinder

Victoria's Secret Bombshell Oud Eau de Parfum til kvinder
Victoria's Secret Bombshell Oud Eau de Parfum til kvinder
Ny
50 ml
499,90kr

Kode: VIS04968 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 28.7.2021
Afhentning i butik
onsdag 28.7.2021
UPS Air Mail
tirsdag 27.7.2021

Beskrivelse Victoria's Secret Bombshell Oud
Ingredienser

Gå aldrig mere glip af chancen for at være aftenens dronning. Eau de parfumen til kvinder Victoria's Secret Bombshell Oud løfter dig i løbet af et par sekunder til at være en blændende person, hvis fortryllelse enhver må underkaste sig.

  • blomsterduft
  • til frigjorte kvinder, der ikke er bange for at gå mod strømmen
  • enestående parfume til den særlige anledning

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Safran, Violblade , Mandarin
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Pæon, Ruskind
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Agarwood røg, Ambroxan
Parfumekategori
blomstret

Om mærket Victoria's Secret

Bliv forvandlet til en forførende engel og blænd alle omkring dig. Skønheden af Victoria's Secret vil charmere dine sanser, hvad enten du ønsker at føle dig delikat, sensuel eller en smule mere sofistikeret.

 

Alle kender Victoria's Secret som et mærke for forførende lingeri og undertøj, der har været populært siden 1977. Nu om dage laver de dog også skønhedsprodukter, der er designet af berømte parfumemestre, og mange af de unikke parfumer fra Victoria's Secret er blevet populære over hele kloden.

Du kan vælge en Victoria's Secret-kropsspray alt efter, om du foretrækker noget sødt, blomstret eller mere eksotisk. Eller, kast dig over den populære og altid pragtfulde Victoria’s Secret Bombshell eau de parfum. Det er en sensuel parfume fuld af naturlig sexappeal med et afslappende, meditativt touch. Eller, måske elsker du den forfriskende duft af kokosnød? Hvis det er tilfældet kan du vælge Victoria’s Secret Coconut Passion i form af en kropsspray, en matchende kropsrens, og en bodylotion.

Anmeldelse Victoria's Secret Bombshell Oud