Victoria's Secret Love Spell Kropsspray til kvinder

Victoria's Secret Love Spell Kropsspray til kvinder
Victoria's Secret Love Spell Kropsspray til kvinder
Fri levering
250 ml
78,50kr

Kode: VIS0851 | På lager

Vær venligst opmærksom på, at emballagen kan være anderledes end på billedet.

1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Victoria's Secret Love Spell
Ingredienser

Lidenskab, femininitet og temperament i en lille flaske. Kropssprayen til kvinder Victoria's Secret Love Spell glæder sanserne med en uimodståelig duft og giver perfekt duft til din hud .

  • blomsterduft
  • frugtduft
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Composition
Tamarind, Rød æble, Moskus, Syren, Kirsebærblomst , Jasmin, Fersken, Liljekonval, hvidt træ
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Om mærket Victoria's Secret

Bliv forvandlet til en forførende engel og blænd alle omkring dig. Skønheden af Victoria's Secret vil charmere dine sanser, hvad enten du ønsker at føle dig delikat, sensuel eller en smule mere sofistikeret.

 

Alle kender Victoria's Secret som et mærke for forførende lingeri og undertøj, der har været populært siden 1977. Nu om dage laver de dog også skønhedsprodukter, der er designet af berømte parfumemestre, og mange af de unikke parfumer fra Victoria's Secret er blevet populære over hele kloden.

Du kan vælge en Victoria's Secret-kropsspray alt efter, om du foretrækker noget sødt, blomstret eller mere eksotisk. Eller, kast dig over den populære og altid pragtfulde Victoria’s Secret Bombshell eau de parfum. Det er en sensuel parfume fuld af naturlig sexappeal med et afslappende, meditativt touch. Eller, måske elsker du den forfriskende duft af kokosnød? Hvis det er tilfældet kan du vælge Victoria’s Secret Coconut Passion i form af en kropsspray, en matchende kropsrens, og en bodylotion.

Anmeldelse Victoria's Secret Love Spell