Viktor & RolfFlowerbomb Eau de Parfum til kvinder

Viktor & Rolf Flowerbomb Eau de Parfum til kvinder
Viktor & Rolf Flowerbomb Eau de Parfum til kvinder
Specialtilbud
50 ml
579,00kr

På lager | Kode: VRO0006
1
Post Nord MyPack Home
mandag 13.12.2021
Afhentning i butik
mandag 13.12.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 9.12.2021

Vær ikke bange for give efter for en eksplosion af blomster, der helt vil erobre dine sanser med sine dejlige noter fra naturen. Eau de parfumen til kvinder, Viktor & Rolf Flowerbomb, er fuld af de mest sensuelle blomster fra hele verden. Lad dig rive med af sødmefulde følelser af lykke, glæde og skønhed.

  • en charmerende blomsteragtig duft til romantiske kvinder
  • en lyserød kærlighedseliksir af de mest udsøgte ingredienser
  • en meget feminin, blid og fortryllende aroma

Duftens komposition
Den indledende forbindelse af sjælden te og frisk let sødlig bergamot beroliger både din krop og din sjæl og forbereder dig på den blomsterbombe, der gemmer sig i parfumens hjerte. Blomsternes dronning, sød rose, er pyntet med enkelte blomsterakkorder. Dejlig jasmin, blid orkidé og sød fresia vil beruse dig med deres fængslende kraft. Et fint slør af patchouli i afslutningen omgiver dit sind med længsel og sensualitet.

Duftens historie
I flakonen, der har facon som en lyserød håndgranat, skjuler der sig en sand blomsterbombe, der med ét vil få dig til at befinde dig i en eksplosion af glæde, harmoni og lykke. Denne ikoniske duft, der blev lanceret i 2005, er skabt af de verdenskendte parfumeskabere Olivier Polge, Carlos Benaim og Domitille Berthier.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, COUMARIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, EUGENOL, CITRONELLOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CITRAL, GERANIOL, CI 60730 / EXT. VIOLET 2, CI 14700 / RED 4 (F.I.L. B49154/1). Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Te
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Orkidé, Fresia, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Patchouli
Parfumekategori
orientalsk, blomstret