WeledaSkin Food Let fugtighedscreme Til tør hud

1×
Weleda Skin Food Let fugtighedscreme Til tør hud
Weleda Skin Food Let fugtighedscreme Til tør hud
Specialtilbud
75 ml
61,00kr

På lager | Kode: WEL01735
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 1.12.2021
Afhentning i butik
torsdag 2.12.2021
UPS Air Mail
tirsdag 30.11.2021

Foretrækker du lette cremer? Så er den lette fugtighedscreme til tør hud, Weleda Skin Food Light, som skabt til dig. Den trænger hurtigt ind, den tilfører tør hud øjeblikkelig næring og med ekstrakter fra havemorgenfrue, kamille og almindelig stedmoderblomst har den en gavnlig virkning på huden overalt på kroppen.

Lav plads til cremen på hylden på badeværelset, i håndtasken eller i rygsækken til vandreturen, og nyd en silkeblød hud i enhver situation.

Egenskaber:

 • gør huden fin og fløjlsblød
 • hydrerer intensivt tør hud
 • fremmer hudens beskyttende barriere
 • den lette tekstur trænger hurtigt ind
 • beskytter huden mod udtørring
 • har en beroligende virkning
 • dufter dejligt

Ingredienser:

 • havemorgenfrue – beroliger huden, reducerer hævelser
 • almindelig stedmoderblomst – har regenererende virkning
 • vellugtende kamille – beroliger irriteret hud
 • solsikkeolie – nærer tørre steder

Anvendelse:
Påfør cremen på ansigtet eller på kroppen, og massér den nænsomt ind. Kan også bruges som et underlag under foundation.

Fuld sammensætning

WATER (AQUA), HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, LANOLIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, BEESWAX (CERA ALBA), ALCOHOL, POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE, GLYCERIN, LIMONENE, VIOLA TRICOLOR EXTRACT, HYDROLYZED BEESWAX, SORBITAN OLIVATE, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, ARGININE, ZINC SULFATE, FRAGRANCE (PARFUM), LINALOOL, GERANIOL, CITRAL, COUMARIN. FROM NATURAL ESSENTIAL OILS ORGANIC INGREDIENT Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
creme
Tonetype
tør
Hudtype
tør
Effekter
Hydrering, Nærende
Bruges ved
dag og nat

Weleda repræsenterer den sande harmoni mellem menneskeheden og naturen. Mærkets brede produktserier af certificerede, naturlige kosmetikprodukter hjælper til at forbedre, genrejse og opretholde menneskers sundhed.

 

De bidrager til fysisk velvære og støtter personlig udvikling. Weleda blev grundlagt i 1921 som et farmaceutisk laboratorium med sin egen medicinske plantehave. Gradvist udviklede de sig til en succesfuld global sundheds- og skønhedsvirksomhed, som i dag kan findes i mere end 50 lande. Alle Weledas produkter er fremstillet eksklusivt ved brug af naturlige ingredienser uden syntetiske midler. I langt størstedelen af tilfældene er materialerne udvundet af organiske kilder. Weledas shampooer, målrettede hudpleje og babyprodukter er deres yderst effektive og samtidig nænsomme og en perfekt følgesvend på vejen mod en mere harmonisk livsstil. Kosmetikprodukter fra Weleda er lig med kærlighed og respekt for naturen.