Wella ProfessionalsEimi Ocean Spritz Saltvandsspray Til strandeffekt

1×
Wella Professionals Eimi Ocean Spritz Saltvandsspray Til strandeffekt
Wella Professionals Eimi Ocean Spritz Saltvandsspray Til strandeffekt
57,90kr
150 ml
Kode: WLL2257 | På lager
1
GLS
onsdag 29.9.2021
Afhentning i butik
torsdag 30.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 28.9.2021

Beskrivelse Wella Professionals Eimi Ocean Spritz
Egenskaber

Vilde bølger i håret behøver du ikke at tage med dig fra havet. Saltsprayen til at skabe en strandeffekt, Wella Professionals Eimi Ocean Spritz, laver tilfældigt pjusket hår hvor som helst og når som helst. Naturlige mineralsalte og duften af hvide blomster bringer sommerferien direkte hjem til dig. Har du lyst til at gå ud med strandhår? Med saltsprayen, Eimi Ocean Spritz, er der ikke noget, der står i vejen for dig.

Egenskaber:

  • laver strandbølger
  • yder fra medium til stærkt hold
  • giver en mat effekt
  • beskytter håret mod udtørring og UV-stråling
  • egnet til fint og bølget hår
  • dufter af hvide blomster

Anvendelse:
Ryst flasken godt, og påfør spray på fugtigt, håndklædetørt hår. Påfør den i hele dets længde, klem den ind med fingrene, og tør med en diffuser. Afhængigt af hårets længde bruger du 5-15 pumpetryk.

Fuld sammensætning

AQUA, ALCOHOL DENAT., SODIUM CHLORIDE, MAGNESIUM SULFATE, SORBITOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PANTHENOL, PVP, PARFUM, CITRIC ACID, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Emballagetype
Spray
Effekter
Setting, Hydrering, Bølgedefinition
Hårlængde
langt hår

Om mærket Wella Professionals

Wella Professionals er et førsteklasses hårplejemærke, som forbinder folk gennem kærlighed og lidenskab for hår. Takket være næsten 140 års erfaring har Wella Professionals en lang række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige i mere end 150 lande rundt omkring i verden. Mærket har mange originale patenter og deres førsteklasses kvalitet er certificeret af mange prestigefyldte priser og berømte frisører, som har samarbejdet på deres Wella hårprodukter. Wella Professionals er et førende mærke indenfor hårfarve. Wella hårfarver er altid effektive og giver professionelle og fejlfri resultater. Du skulle også prøve en Wella shampoo og balsam, Wella hårolie eller sjove og trendy Wella Colour Fresh midlertidige hårfarver. Kort sagt, hvis du ikke vil gå på kompromis med din hårpleje, og du altid er på udkig efter nye og bedre produkter for at holde dit hår smukt, så er Wella hårpleje noget for dig. Nyd følelsen af at have lækkert hår.

Anmeldelse Wella Professionals Eimi Ocean Spritz1