Gå videre til hovedindhold

Wilkinson Sword

Om Willkinson Sword

I mere end 100 år har Wilkinson Sword sørget for, at barbering ikke er en ubehagelig pligt, men en behagelig oplevelse. Barberskrabere, barberblade og barberknive fra dette britiske mærke repræsenterer førsteklasses kvalitet uden at gå på kompromis. 

 

Wilkinson Sword har været ekspert inden for klinger og traditionelt håndværk siden 1772. Oprindeligt fremstillede mærket sabler, sværd og skydevåben ved kong George 3.s hof. I 1898 udvidede Wilkinson Sword sin produktion med den første af mange innovative barberskrabere – Pall Mall sikkerhedsbarberskraberen. Sådan begyndte den lange rejse med udvikling af barberskrabere og nye teknologier, der har gjort personlig hygiejne nemmere for mænd og senere også for kvinder.

I det brede udvalg hos mærket Wilkinson Sword finder du alt det nødvendige til en helt glat barbering. Wilkinson Sword Quattro, Wilkinson Sword Classic og Wilkinson Sword Xtreme 3 hører til blandt de mest populære barberskrabere til mænd. Damerne kan lide barberskraberne Wilkinson Sword Intuition og Wilkinson Quattro eller engangsskraberen Wilkinson Xtreme 3.

Se hele teksten skjul tekst