Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Eau de Toilette til mænd

Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Eau de Toilette til mænd
Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Eau de Toilette til mænd
Specialtilbud
40 ml
299,00kr

Kode: YSL0283 | På lager
1
GLS
mandag 21.6.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 17.6.2021

Beskrivelse Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme
Ingredienser

Nu er der ikke længere noget, der vil stå i vejen for dine kærlighedsintentioner. Du behøver kun din personligheds naturlige charme og den sofistikerede Eau de Toilette, Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme, for at opnå det, du stræber efter. Opdag en virkelig maskulin duft, der er fuld af kontraster og spændinger.

  • en aromatisk, krydret duft med akkorder af træ
  • til galante, selvsikre og succesfulde mænd
  • egnet til romantiske aftener og festlige lejligheder

Duftens komposition
Indledningen afslører krydret kardemomme, der igen straks efterfølges af aromatisk lavendel, energigivende blyant-ene og den gnistrende friskhed af bergamot. Noter af kommen og vetiver, der repræsenterer maskulinitet og styrke, garanterer herefter duften, YSL La Nuit de L’Homme, en elegant og overdådig afslutning.

Duftens historie
Den mørke flakon skjuler en hemmelighedsfuld og fængslende duftkomposition, fuld af overraskende eksplosive akkorder. Eau de Toiletten fortæller en historie om forførelse og uhæmmet sanselighed... næppe om tilbageholdenhed.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, AQUA / WATER, PARFUM / FRAGRANCE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, LIMONENE, COUMARIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, CITRAL, CITRONELLOL, ISOEUGENOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, DISODIUM EDTA. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Kardemomme, Tonkabønner
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Blyant-ene, Bergamot, Lavendel
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Sandeltræ, Vetiver, Kumarin
Parfumekategori
krydret, træagtig

Anmeldelse Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme