Yves Saint Laurent Manifesto Eau de Parfum til kvinder

1×
Yves Saint Laurent Manifesto Eau de Parfum til kvinder
Yves Saint Laurent Manifesto Eau de Parfum til kvinder
90 ml
747,70kr

Kode: YSL0657 | På lager
1
GLS
mandag 21.6.2021
UPS Air Mail
torsdag 17.6.2021

Beskrivelse Yves Saint Laurent Manifesto
Ingredienser

Eau de Parfum Yves Saint Laurent Manifesto til kvinder er et udtryk for den modige, længselsfulde og excentriske kvinde. Er du en af de lidenskabelige og frisindede kvinder, så bliver du også tryllebundet af denne duft og gør den til din personlige kode.

  • orientalsk duft med blomsternoter til brug om dagen og til aftenens begivenheder
  • til kvinder, der holder hvert et øjeblik af deres liv i deres egne hænder
  • kvinder elsker den fra 2012, da den blev lanceret på markedet

Duftens komposition
Alle dine sanser fanges lige fra starten af det saftige solbær og den friske og sødlige bergamotduft. Et øjeblik efter frigives blomsterduften af liljekonval og jasmin, der kommer til at dominere duften, når topnoterne fordufter. Vovet kombination af trænoter og de søde tonkabønner og vanilje forsegler denne deklaration af kvindelighed og sikrer, at den holder virkelig længe.

Duftens historie
Duften Yves Saint Laurent Manifesto er en fortolkning af den modige kvinde, der ikke lader sig stoppe af konventioner. Den lidenskabelige kvinde med stil, særpræget skønhed og en lille smule mystik. Denne deklaration af kvindelighed gemmer sig i en yndig flakon, og det er bestemt ikke tilfældigt, at dens form minder om den kvindelige silhuet.

Fuld sammensætning

87509309-ALCOHOL-PARFUM/FRAGRANCE-AQUA/WATER-LIMONENE-ALPHA-ISOMETHYLIONONE-HYDROXYCITRONELLAL-GERANIOL-BUTYLMETHOXYDIBENZOYLMETHANE-ETHYLHEXYLMETHOXYCINNAMATE-LINALOOL-COUMARIN-BENZYL-ALCOHOL-CITRAL-BHT-CI19140/YELLOW5-CI14700/RED4.(F.I.L.C54588/8)- Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Solbær , Grønne noter
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Jasmin, Liljekonval
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Sandeltræ, Vanilje, Tonkabønner, Ceder
Parfumekategori
orientalsk, blomstret

Anmeldelse Yves Saint Laurent Manifesto1