Yves Saint Laurent Rive Gauche Eau de Toilette til kvinder

Yves Saint Laurent Rive Gauche Eau de Toilette til kvinder
Yves Saint Laurent Rive Gauche Eau de Toilette til kvinder
100 ml
575,60kr

Kode: YSL0219 | På lager
1
GLS
mandag 21.6.2021
UPS Air Mail
torsdag 17.6.2021

Beskrivelse Yves Saint Laurent Rive Gauche
Ingredienser

Lær den uafhængige og uforudsigelige ånd af YSL prêt-à-porter modekollektioner at kende ved hjælp af denne exceptionelle duft. Eau de Toiletten til kvinder, Yves Saint Laurent Rive Gauche, er inspireret af den franske avantgarde og hælder boheme-stilen ind i dine årer.

  • en klassisk aldehydduft med blomster- og træagtige noter
  • inspireret af den franske avantgarde
  • er karakteriseret af uafhængighed og uforudsigelighed

Duftens komposition
De indledende noter af rose bliver efterfulgt af gnistrende og strålende bergamot, der gør dit sind friskt. Blomsternes dronning kan dog ikke helt skjule sin humørsyge, hun excellerer i uforudsigelighed og duftnuancer, der hele tiden forandrer sig. Et andet uventet skift i kompositionen sker med slåenlav, vetiver og moskus. Disse elementer overtager hurtigt kontrollen og sørger for en virkelig Don Quixotisk afrunding.

Duftens historie
Duften Rive Gauche er, ligesom YSL butikkerne med ready-to-wear-mode, opkaldt efter den sydlige del af Paris. Dette område, der ligger på Seinens venstre bred, er karakteriseret netop ved sin rigdom og sin høje koncentration af skoler og kunstnere. Duften blev lanceret for første gang i 1971, og det var parfumeskaberne Michael Hy og Jacques Polge, der udviklede den. I 2003 blev duftkompositionen ændret til sin nuværende form af Daniela Andrier og Jacques Hy.

Flakonen af koboltblåt glas og metal er meget nem at genkende takket være sin ikoniske form. Den er designet af kunstneren Pierre Dinand.

Ingredienser

Composition
Eg , Rose, Aldehyder, Gardenia, Vetiver, Magnolie
Parfumekategori
blomstret, aldehyd

Anmeldelse Yves Saint Laurent Rive Gauche